SKECHERS Mens Flex Advantage 4.0 Waterproof

Varenummer:60409
999,00 kr.
På lager
Ofte købt sammen med:
Se mere
(+ 159,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Skechers Flex Advantage 4.0 Waterproof er en vandtæt herresko med støddæmpende indersål. Skoen er rigtig god til lange gåture i al salgs vejr og til daglig brug.

Fordele ved Skechers Flex Advantage 4.0 Waterproof


- 100% vandtæt overdel
- Støddæmpende indersål
- Fleksibel ydersål
- Kan maskinvaskes

100% vandtætte sko


Skoene er 100% vandtætte, men dette betyder ikke, at skoene ikke er åndbare. Skoene er designet med en 100% vandtæt membran, som er bygget ind i skoene mellem overdel og foring og mellem ydersål og indersål. Membranen er åndbar, og leder partikler væk fra foden, men forhindrer samtidig vandindtrængning udefra.

Støddæmpende indersål for god komfort


Skechers Flex Advantage 4.0 Waterproof er udstyret med en Air-Cooled Memory Foam indersål, som er en letvægts indersål med høj komfort.
Den former sig efter din fod og sikrer dig en helt unik pasform - helt efter din fods facon. Indersålen har integrerede lufthuller, som sikrer bedst mulig åndbarhed og sålens overdel er betrukket med kølende Bio Dri tekstil, der leder fugten væk fra foden. Den er samtidig støddæmpende og lindrer og aflaster ømme fødder.
Med denne sko går du ikke på kompromis med komforten og indersålen er netop konstrueret med Gel-infused Memory Foam, som gør, at skummet i sålen rejser sig hurtigt efter brug og således forbliver skoen komfortabel  - også i længden.

Skoene er udstyrede med en fleksibel ydersål, som har et godt vejgreb.

Skoene er nemme at vedligeholde


Skoene er særdeles nemme at vedligeholde. De kan maskinvaskes (ved lav temperatur) og skal lufttørre efter vask.

Se alle sko fra 'Skechers' her