SKECHERS Mens Arch Fit herresko - Wide Fit

Varenummer:60461
899,00 kr.
På lager
Skechers Mens Arch Fit er ren wellness for dine fødder. Du får optimal pasform, god komfort og svangstøtte. Denne sko fra Skechers er tilmed perfekt til dig, eller ham, der har en bred fod og som har brug for ekstra plads.

Skechers Mens Arch Fit - Wide Fit giver dig følgende fordele:
- Ekstra bred og rummelig
- Rigtig god svangstøtte
- Stødabsorberende indersål
- Overdelen i blødt og let mesh tekstil med snørebånd
- Casual sporty sneaker - god til arbejde og i fritiden
- Indersålen er udviklet i samarbejde med og anbefalet af ortopædkirurger og fodterapeuter i USA
- Fleksibel ydersål
- Reducerer belastning og stød i hæl, ryg og hofte
- Slidstærk ydersål med godt vejgreb

Ekstra rummelig og bred sko til mænd


Denne Skechers sko er en Wide Fit model, hvilket er Skechers' bredeste pasform. Den giver rigtig god plads til fødderne og er rigtig god til mænd med brede fødder, som kan have svært ved at finde sko, der er brede nok.

Skechers Mens Arch Fit giver dine fødder unik støtte


Skechers Arch Fit er en helt ny type indersål, der har særligt fokus på svangstøtte. Formen på Arch Fit indersålen er udviklet på baggrund af 120.000 fodscanninger og 20 års data i samarbejde med ortopædkirurger og fodterapeuter i USA.
Indersålen har særligt fokus på komfortabel svangstøtte, stabilitet og støddæmpning. Den fordeler vægten over et større område og reducerer dermed belastning og stød i hæl, hofte og ryg. Den former sig efter foden og din svang og du får dermed en helt unik pasform og støtte til netop dine fødder.
Skechers Arch Fit indersålen er udviklet med lufthuller på undersiden, hvilket øger ventilationen og leder varmen væk fra dine fødder.

Lækre materialer sikrer god komfort


Skechers Mens Arch Fit overdelen er lavet af blødt og let mesh tekstil med forstærkningsdetaljer i ruskind. På indersiden er der blødt tekstil foer og overdelen er lavet i stort set ét stykke og har derfor ingen generende og grimme syninger. Skoene har matchende snørebånd.

For vedligeholdelse og pleje af skoene, så anbefales det, at du tjekker skoæsken ved levering for helt præcise anvisninger.

Varen er tilføjet til kurven