SKECHERS Mens Arch Fit - Banlin, wide fit

Varenummer:60462
899,00 kr.
På lager
Ofte købt sammen med:
Se mere
(+ 159,95 kr.)
Se mere
(+ 99,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Her får du en god, bred sko, som passer perfekt til dig, der har en bred fod/forfod eller som generelt bruger brede skomodeller. Med Skechers Banlin Wide Fit får du en slip-on sko med ekstra støtte under svangen. Den er let at tage på og kan bruges både udendørs og indendørs.

Skechers sko fås i 3 pasformer; Regular Fit, Relaxed Fit og Wide Fit. Wide Fit er dermed den bredeste Skechers pasform, som man kan få og man får dermed ikke mere komfort og plads end denne sko.

Fordele ved Skechers Banlin Wide Fit herreskoen


- Overdel i blødt mesh-tekstil
- Skøn komfort
- Indersål med unik svangstøtte
- Stødabsorberende
- Udtagelig indersål
- Nem at tage af og på

Skechers Mens Arch Fit Banlin giver dine fødder unik støtte


Skechers Arch Fit er en helt ny type indersål, der har særligt fokus på svangstøtte. Formen på Arch Fit indersålen er udviklet på baggrund af 120.000 fodscanninger og 20 års data i samarbejde med ortopædkirurger og fodterapeuter i USA.
Indersålen har særligt fokus på komfortabel svangstøtte, stabilitet og støddæmpning. Den fordeler vægten over et større område og reducerer dermed belastning og stød i hæl, hofte og ryg. Den former sig efter foden og din svang og du får dermed en helt unik pasform og støtte til netop dine fødder.
Skechers Arch Fit indersålen er udviklet med lufthuller på undersiden, hvilket øger ventilationen og leder varmen væk fra dine fødder.

Kan indersålen udskiftes?


Arch Fit sålen kan tages ud, men det anbefales at bruge Arch Fit sålen, da den er udviklet til at passe til skoen. Hvis man udskifter sålen, så kan skoen virke for stor.

Varen er tilføjet til kurven