SIKA Footwear - Motion Lady sandaler

Varenummer:60523
Før 575,00 kr.
299,00 kr.
Spar276,00 kr.
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
På lager
Sika Footwear motion lady sandaler er til dig, der har en aktiv hverdag. Om det er på jobbet eller i fritiden du er aktiv, er SIKA Footwear Motion Lady sandaler lette, bløde og behagelige sandaler med en skridhæmmende og stødabsorberende ydersål.

Damesandaler med god komfort


Den ekstra polstrede indersål og foring former sig efter din fod, og giver optimal komfort.
Sika Footwear damesandaler har mange justeringsmuligheder, hvilket gør det nemt at få den til at sidde godt og behageligt på foden. De justerbare velcroremme gør det muligt for dig at justere sandalen til netop din fod. Sandalen er ultralet - den vejer næsten ingenting, og det gør den rigtig god at gå langt i.

Sika Motion dame sandaler er en fantastisk sko til dig, der går meget i forbindelse med dit arbejde, fx som sygeplejerske, rengøringspersonale mm., men den er også ideel til en aktiv fritid f.eks. på gåture.

SIKA Footwear  er til dig, der går langt til hverdag! Uanset om du er på jobbet eller i din fritid. Sandaler er meget brugt blandt plejepersonale.  Hvis du arbejder på hotel, restaurant, cafe eller med rengøring, så er SIKA Footwear et godt valg.

SIKA sandalerne er meget tilsvarende i størrelsen, men hvis du tvinger lidt mellem to størrelser, vil producenten anbefale at købe den mindste størrelse.

STØRRELSER
Str. 35-42

FARVE
Lilla og Lyseblå

YDERSÅL
Skridhæmmende og stødabsorberende ydersål af PU/PU

OVERLÆDER
Nubuck/lycra

INDERFÓR
Blødt og behageligt inderfór

INDLÆGSSÅL
Ekstra blød og polstret indersål af ruskind, der former sig efter foden og giver optimal komfort

SÆRLIGE EGENSKABER
Certificering: OB+A+E+FO+SRC
Mange justeringsmuligheder

Varen er tilføjet til kurven