Selvklæbende plaster til Freestyle Libre, 25 stk.

Varenummer:18211-2
185,00 kr.
På lager
Disse selvklæbende plastre passer til din Freestyle Libre sensor og er designet til at holde din CGM på plads - så du kan stoppe med at bekymre dig og begynde at gå på eventyr. Bær dit plaster i skole, på arbejdet, i fitnesscenteret, stranden, vandreturen eller hvor end livet tager dig hen.

Plastrene kan, når de påføres korrekt, reducere risikoen for at din Freestyle Libre løsner sig og dermed forlænge sensorens levetid uden at den falder af eller løsner sig.

Et selvklæbende plaster, der er behageligt at have på


Den klæbende bagside af plasteret gør påføring nemmere.
Plasteret er vandtæt, hypoallergent (mindre allergifremkaldende) og latexfrit, hvilket gør plasteret mere behageligt, hvis du har følsom hud.

Du får her 25 plastre. pr. pose. og kan vælge imellem farverne transparent eller beige.

Sådan påfører du det selvklæbende plaster til din Freestyle libre sensor


  • Vend plasteret, så den grønne stribe vender væk fra dig, så du kan se bagsiden af plasteret. På bagsiden kan du se i alt 3 stykker papir, adskilt af buer men det er kun det midterste, som du skal fjerne nu.

  • Når du har fjernet det midterste stykke papir, så placerer du plasteret rundt om din sensor, så de to resterende stykker papir sidder henholdsvis over og under sensoren.

  • Vend forsigtigt plasteret, så du kan komme til at fjerne først det øverste stykke papir og derefter det nederste og udglat plasteret, så det sidder godt fast på huden hele vejen rundt om sensoren.

  • Når plasteret sidder fast, så tager du forsigtigt fat i den ene del af det grønne plastik og piller det af. Det samme gør du med det sidste stykke plastik.

Du kan se i videoen nedenfor hvordan du sætter et lignende plaster på. OBS: Instruktionen i videoen viser, hvordan du sætter et lignende plaster på en anden type sensor, men processen er den samme.

Varen er tilføjet til kurven