RFSU On Spot Stimulator  vibrator

Varenummer:57030
349,00 kr.
På lager
Ofte købt sammen med:
Se mere
(+ 88,95 kr.)
RFSU On Spot Stimulator er en diskret vibrator, der er designet til at stimulere dine mest følsomme områder med præcision og kraft. Vibratoren har en blød og glat overflade og er lavet af blødt silikone, der føles behagelig mod huden, og dens ergonomiske form gør den nem at holde og styre.

RFSU On Spot Stimulator har et fladt hoved, som kan bøje for at kunne give dig den bedste stimulering af klitoris eller G-punktet. Vibratoren er udstyret med en kraftfuld motor og du kan justere intensiteten med 10 forskellige vibrationsprogrammer.

RFSU On Spot Stimulator vibrator er helt vandtæt og kan bruges i bruseren eller badekarret, hvilket også gør den nem at rengøre. RFSU On Spot Stimulator er udstyret en fleksibel knap på vibratoren for nem betjening. Vibratoren er fremstillet af blødt, hudvenligt silikone.

Sådan bruger du On Spot stimulator vibratoren


Tryk let på on/off knappen i 1 sekund for at tænde vibratoren. For at bruge de 10 vibrationsprogrammer ved at trykke på knappen i enden af vibratoren.
Når du vil slukke vibratoren holder du on/off knappen inde i ca. 3 sekunder.
On Spot vibratoren kan med fordel bruges sammen med vandbaseret glidecreme.

Vibratoren oplades med det medfølgende USB-kabel og er fuldt opladet på 120 minutter. Når den er fuldt opladet kan den anvendes i mere end 1 time.

Længde: 19 cm
Diameter: 3,6 cm