RFSU Oh La La! Vibrator

Varenummer:57029
449,00 kr.
På lager
Ofte købt sammen med:
Se mere
(+ 88,95 kr.)
Se mere
(+ 91,95 kr.)
RFSU Oh La La! Vibrator er en kraftfuld vibrator, der er designet til at give dig en fantastisk nydelse og tilfredsstillelse, ved dets dobbelt stimulerende design. Vibratoren har et blødt og silkeagtigt materiale, der føles behageligt mod huden, og dens ergonomiske design gør RFSU Oh La La!-vibratoren nemt at holde og styre.

RFSU Oh La La! Vibrator er udstyret mod to kraftfulde motorer, der giver dig mulighed for at vælge mellem forskellige hastigheder og vibrationstilstande. Vælg mellem 10 forskellige for at finde det, som føles bedst for dig. Vibratoren er perfekt både alene eller sammen med en partner.

Den længste del føres ind vaginalt eller analt for at stimulere G-punkt eller P-punkt, imens den korte del ligger mod klitoris eller mellemkødet. RFSU Oh La La! Vibrator er lavet i blødt silikone materiale, der tåler vandstænk, så du kan rengøre den i rindende vand.

Der medfølger USB-kabel, som bruges til at oplade vibratoren med. Den er fuldt opladet efter 40 minutter i laderen og kan bruges i ca. 35 minutter.

Dimensioner:
Længde: 16,2 cm
Diameter: 3,2 cm

Varen er tilføjet til kurven