ReflexWear® Diabetic & Comfort sokker, tyk

Varenummer:60863-4
129,00 kr.
Samkøbsrabat - pris ved køb af mere end 1 par.:
pr. stk. v. 3 stk.ass. 116,10 kr. (10 %)
pr. stk. v. 5 stk.ass. 109,65 kr. (15 %)
pr. stk. v. 10 stk.ass. 96,75 kr. (25 %)
På lager
Dette er den tykke model af Diabetic & Comfort strømperne, som strikkes med den samme ultrabløde og tynde tråd, som bliver brugt til at lave den tynde strømpe med. Du får en fantastisk komfort og en perfekt pasform, som er designet med en ultratynd søm i tå området og et blødt, og behageligt skaft ved anklen.

Med disse strømper vil du aldrig opleve, at de føles stramme, eller at de glider ned. Disse sokker har også frotté i fodsålen, som er med til at give en imponerende trykudligning, så hvis du har særligt følsomme fødder, vil du nyde at gå med disse sokker. Alt dette er med til at gøre disse strømper perfekte til personer med diabetes.

Leder du efter en tynd strømpe kan den tynde model findes her

Unikke strømper med mineraler i garnet


ReflexWear® er unikke, da garnet er tilført 3 forskellige mineraler. Disse mineraler knuses og blandes med flydende polyester og forbliver i garnet for evigt. Garnet med disse 3 mineraler kaldes Celliant®. Det er videnskabeligt bevist, at dette garn øger iltniveauet i blodet med 9% og at dette øger blodcirkulationen i fødderne. Disse strømper er særdeles velegnede til folk med diabetes.
Teknisk set fungerer disse sokker ved at den kinetiske energi, som genereres mellem sok og hud reflekteres tilbage til kroppen som en infrarød varmestråling. Dette er med til at øge ilt niveauet i musklerne samt huden, som er med til at sætte skub i blodcirkulationen.

Diabetes sokkerne fra ReflexWear® er CE-mærket og godkendt som medicinsk udstyr CE-mærke 93/42/EEC, og det er videnskabeligt dokumenteret, at du med disse sokker kan forbedre dine fødders helbred med at:

- Regulere temperaturen (Kolde fødder bliver varmere, mens meget varme fødder bliver køligere)
- Øge ilt-niveauet og blodcirkulationen i fødderne
- Reducere neuropatiske smerter
- Reducere kramper i ben
- Reducere smerter fra gigt
- Øge helingen af sår
- Forbedre søvnkvaliteten
- Forbedre sportslige præstationer

Farve og størrelser:
Sort størrelser: 35-38, 39-42 & 43-46
Natur størrelser: 35-38, 39-42 & 43-46

Vaskeanvisning:
Sokkerne kan vaskes ved 30 grader, på vrangen, så holder de sig pæne i længere tid.
Tåler tørretumbling ved lave grader.
Tåler ikke strygning, rensning eller blegning.

Varen er tilføjet til kurven