ReflexWear® Diabetic & Comfort strømpe, tynd

Varenummer:60860
129,00 kr.
Samkøbsrabat - pris ved køb af mere end 1 par.:
pr. stk. v. 3 stk.ass. 116,10 kr. (10 %)
pr. stk. v. 5 stk.ass. 109,65 kr. (15 %)
pr. stk. v. 10 stk.ass. 96,75 kr. (25 %)
På lager
Disse tynde revolutionerende strømper er strikket med en tynd, ultrablød polyestertråd med 90% Celliant®. Celliant er fællesbetegnelsen for garn, som er tilført 3 mineraler. Det er videnskabeligt bevist, at dette garn øger iltniveauet i blodet med 9% og at dette øger blodcirkulationen i fødderne.

Polyester har flere fordele end bomuld, for eksempel kan polyester transportere sveden væk fra kroppen, så huden holdes tør. Den tynde model her har en perfekt pasform, og har en meget flad søm i tå-området.    

Disse strømper tilbyder komfort omkring dine ankler og ben, også efter flere timers brug, det sker bl.a. fordi der ikke er nogle stramme elastikker ved anklerne som kan genere dine fødder. Og alligevel kan de blive på foden, uden at glide ned i løbet af dagen.

Mængderabat
Du kan blande forskellige farver, ReflexWear-modeller og størrelser og få mængderabat. Se alle ReflexWear-strømperne med mængderabat her.


Mængderabatten kan også kombineres med diabetesstrømperne fra Kilde®.

Unikke strømper med mineraler i garnet


ReflexWear® er unikke, da garnet er tilført 3 forskellige mineraler. Disse mineraler knuses og blandes med flydende polyester og forbliver i garnet for evigt. Garnet med disse 3 mineraler kaldes Celliant®. Det er videnskabeligt bevist, at dette garn øger iltniveauet i blodet med 9% og de er særdeles velegnede til folk med diabetes.

Teknisk set fungerer disse strømper ved, at den kinetiske energi, som genereres mellem sok og hud, reflekteres tilbage til kroppen som en infrarød varmestråling. Dette er med til at øge iltniveauet i musklerne samt huden, hvilket er med til at sætte skub i blodcirkulationen. Du kan derfor opleve stor effekt af disse strømper, hvis du sidder meget ned i løbet af dagen, eller bare generelt har kolde fødder.

Diabetes sokkerne fra ReflexWear® er CE-mærket og godkendt som medicinsk udstyr CE-mærke 93/42/EEC, og det er videnskabeligt dokumenteret, at du med disse sokker kan forbedre dine fødders helbred med at:
- Regulere temperaturen (Kolde fødder bliver varmere, mens meget varme fødder bliver køligere)
- Øge ilt-niveauet og blodcirkulationen i fødderne
- Reducere neuropatiske smerter
- Reducere kramper i ben
- Reducere smerter fra gigt
- Øge helingen af sår
- Forbedre søvnkvaliteten
- Forbedre sportslige præstationer

Farve og størrelser:
Sort størrelser: 35-38, 39-42 & 43-46
Natur størrelser: 35-38, 39-42 & 43-46


Vaskeanvisning:
Sokkerne kan vaskes ved op til 60 grader, på vrangen, så holder de sig pæne i længere tid.
Tåler tørretumbling ved lave grader.
Tåler ikke strygning, rensning eller blegning.

Disse strømper fås også i en tykkere model som kan købes her:

Varen er tilføjet til kurven