Not Just a Patch AIR plastre AIR til Freestyle Libre, Medtronic og Dexcom, 20 stk.

Varenummer:18224
189,95 kr.
På lager
Disse plastre giver din CGM/sensor den ultimative beskyttelse. Plastrene er meget tynde, men ekstra stærke og er designet til at holde din sensor på plads i mindst 10 dage. Not Just a Patch plastrene bruger hypoallergent klæbemiddel af medicinsk kvalitet og du kan derved reducere risikoen for hudirritation med plastrene.
Plastrene er lavet af micropore og giver 100% åndbarhed for huden.

Disse plastre er vandtætte og holder til at blive udsatte for vand og sved og er testet i forskellige situationer som svømning, bad, sportsaktiviteter mm., hvor de holdt sig fint på plads.

Not Just a patch er mere end bare et fantastisk plaster


Plastrene er designet med det formål at gøre hverdagen med diabetes lidt lettere, og give dig større tryghed, mens du har din sensor på.

Det helt unikke ved 'Not Just a Patch' plastrene er deres "non-stick" bagside af ​​plastrene og holdbarheden.
Den midterste del af plastrenes bagside (den side, der klæber til huden) skal ikke klæbe til din sensor, så lad papiret sidde på plasteret. Ved at lade papiret sidde kan du kan bytte og skifte dine plastre, så ofte du vil, uden at være bange for, at din sensor rives ud. På den måde har du mulighed for at bytte og skifte plaster afhængig af dit outfit og dit humør.

Plastrene passer til:
- Freestyle Libre 1, 2 og 3
- Dexcom G6 og G7
- Alle Medtronic CGM sensorer

Pakken indeholder 20 stk. plastre og du kan vælge imellem 4 forskellige farver samt en Multi-pak med 20 plastre med i  5 forskellige farver.

Se alle plastre fra 'Not Just a Patch' her

Sådan påsætter du Not Just a Patch plasteret:


Det er vigtigt, at du undgår at røre ved klæbemidlet (den side der klister) med fingrene. Hvis dette sker, kan det påvirke plastrets hæfteevne og dermed den tid, den kan sidde på huden.

1. Rengør huden og sørg for at den er tør.
2. Placer den midterste sektion af plasteret over sensoren (fjern ikke papiret her)
3. Fjern papiret på den ene del af plasteret og udglat denne side (OBS: Rør ikke ved klæbemidlet)
4. Fjern papiret på den anden del af plasteret og udglat (OBS: Rør ikke ved klæbemidlet)
5. Kør langs kanten af plasteret for at fastgøre det hele vejen rundt om sensoren

Det er vigtig at du IKKE rører ved klæbemidlet (den side der klister) med fingrene. Hvis dette sker, er det med til at påvirke levetiden for plasteret.

Se videoen her, for at se hvor nemt det er at sætte plasteret på - spol 5 minutter hen i videoen for at se hvordan han sætter plasteret på:
Bemærk at videoen er på engelsk.