New Feet Slip-in hjemmesko med velcro til damer

Varenummer:60572
800,00 kr.
På lager
Dejlig varm hjemmesko fra New Feet syet i uld, som både holder dine fødder dejligt varme, men som også transporterer fugt væk fra fødderne. Den har ekstra plads til tæerne, en stabil hælkappe og har ingen indvendige generende syninger.

Hjemmeskoen har en praktisk velcrorem, som er placeret henover vristen. Denne gør, at du nemt kan tilpasse hjemmeskoen til netop din fod, så den sidder godt og behageligt.

Rummelig hjemmesko med udtagelig indersål


Denne hjemmesko har læst 62 (W) og er en bred model, så du er sikret godt plads og rummelighed omkring dine tæer.
New Feet anvender mange forskellige læster for at opnå alsidighed i pasform og anvendelsen af ydersåler med forskellige egenskaber. Deres læster er brede sammenlignet med normale sko, så en smal læst i læstegruppe S (Slim) er bred i forhold til gængs fodtøj. Selvom læstegrupperne dækker over flere forskellige læster, så kan de bruges som rettesnor for at finde de sko, der passer til din fod.
Indersålen i denne hjemmesko er ikke bare en standard indersål. Det er en 6 mm Protektor indersål, som beskytter dine fødder mod belastningsskader. Det materiale, der bruges til stødabsorbering, er det originale PPT®, som New Feet har eksklusiv ret til at bruge. PPT har i mange år været det mest eftertragtede materiale til støddæmpning i den ortopædiske verden.

Indersålen er, som alle andre New Feet sko, udtagelig og kan derfor erstattes med dine egne individuelle indlægssåler.

New Feet model: 212-13
Læst: 62 (W)
Materiale: Filtet uld
Ydersål: EVA
Indersål: Protektor 6 mm
Hælløft: 25 mm - drop: 15 mm.