New Feet hjemmesko med regulerbar rem til herrer

Varenummer:60575
950,00 kr.
På lager
Indendørs sko/hjemmesko til herrer i glat kalveskind med udtagelig indersål. En praktisk indesko, som du også kan have på ud til skraldespanden eller ude i haven. En flot og klassisk herre hjemmesko med et regulerbart spænde over vristen, der gør det muligt for dig at tilpasse skoene til netop dine fødder.
Ydersålen er lavet af gummi og er både slidstærk og også skridsikker. Hjemmeskoen er udstyret med en 6 mm stødabsorberende indersål.

Rummelig hjemmesko med udtagelig indersål


Denne hjemmesko har læst 34 (M), men generelt gælder det for New Feets fodtøj, at det er bredere end andre sko, så også med disse hjemmesko er du sikret godt med plads og rummelighed omkring dine tæer.
New Feet anvender mange forskellige læster for at opnå alsidighed i pasform og anvendelsen af ydersåler med forskellige egenskaber. Deres læster er brede sammenlignet med normale sko, så en smal læst i læstegruppe S (Slim) er bred i forhold til gængs fodtøj.
Indersålen i denne hjemmesko er ikke bare en standard indersål. Det er en 6 mm Protektor indersål, som beskytter dine fødder mod belastningsskader. Det materiale, der bruges til stødabsorbering, er det originale PPT®, som New Feet har eksklusiv ret til at bruge. PPT har i mange år været det mest eftertragtede materiale til støddæmpning i den ortopædiske verden.

Indersålen er, som alle andre New Feet sko, udtagelig og kan derfor erstattes med dine egne individuelle indlægssåler.

New Feet model: 162-79
Læst: 34 (M)
Materiale: Glat kalveskind
Ydersål: Gummi
Indersål: Protektor 6 mm