Myabetic Brandy rygsæk

Varenummer:18209-1
649,00 kr.
På lager
Med denne smarte lille rygsæk har du plads til alle dine diabetesting samtidig med at du ser brandgodt ud. Den er lavet af kunstlæder.

Smart diabetesrygsæk til hverdagen og på turen


Myabetic har tænkt hverdagens behov ind i denne smart rygsæk og du får i denne taske ikke mindre end 3 rum, som lukkes med lynlås.

Taskens forreste rum er dedikeret til insulinpenne, teststrimler, blodsukkermåler, nåle osv. Der er individuelle lommer, så du nemt kan holde dine ting organiseret og der er samtidig en mesh-lomme til løse nåle, teststrimler osv. samt en udtagelig affaldspose til f.eks. dine brugte teststrimler. Du kan købe ekstra affaldsposer til alle dine Myabetic tasker i flere forskellige farver.

I taskens store rum har du plads til alle dine hverdagsting som f.eks.
- telefon
- solbriller
- pung
- makeup
- snacks
- osv.

I taskens store rum er der også et isoleret rum, som åbnes og lukkes med lynlås og som er designet til at holde din insulin kold.

Diskret, praktisk og smart diabetestaske


Brandy diabetestasken er både praktisk og smart - den giver godt overblik over dine diabetesprodukter, så du har dem ved hånden, når du skal bruge dem og har samtidig et stort lækkert rum til dine hverdagsting.
Denne diabetestaske er samtidig meget diskret og er netop designet, så du nemt kan transportere dine ting uden at det lyser ud af dig, at du har dine diabetesprodukter med. En sød lille og diskret rygsæk.

Tasken måler: 25 x 24 x 15 cm.