Hydrodynamiske beskyttende diabetikerindlæg (såler)

Varenummer:12040-1
453,00 kr.
På lager
Indlægget MEDICOVI-D40 forebygger neuropatiens skadevoldende effekt, forbedrer omgående balancen, og er stærkt smertereducerende.

Det hydrodynamiske indlæg MEDICOVI-D40 er baseret på en hel ny patenteret teknologi og det er denne teknologi, der gør det muligt at modarbejde neuropatiens skadevoldende effekt.

Det nye hydrodynamiske indlæg MEDICOVI-D40 øger blodomløbet i fodsålen og reducerer samtidig stærkt smerter i fodsål, knæ, hofte og ryg. Ligesom lagt de fleste diabetikere, der har balanceproblemer, omgående vil få en større sikkerhed med de nye hydrodynamiske indlæg.

Rapporter viser, at 70% af alle diabetesfodsår skyldes neuropati.*

Info-videoen "Hvorfor fodsår" viser, hvordan den begyndende neuropati pludseligt kan udvikle fodsår, og hvordan det hydrodynamiske indlæg MEDICOVI-D40 modvirker neuropatiens skadevoldende effekt.'

Videoen giver samtidigt en rigtig god forståelse af, hvorfor og hvordan mange af problemerne med den diabetiske fod opstår. En viden, der senere måske vil kunne skåne diabetikeren for en meget kraftig indskrænkning i sin hverdag. Vi anbefaler at se videoen.

Se info-videoen: Hvorfor fodsår


 Bestillingsinformation og brugsvejledning for den hydrodynamiske indlægssål MEDICOVI-D40

*OBS: Kontakt os til at se rapporten

Varen er tilføjet til kurven