Hay-band akupressurbånd

Varenummer:211957
148,00 kr.
På lager
Hay-band akupressurbånd aktiverer kroppens eget forsvar mod høfeber og pollenallergi ved at lægge et svagt tryk på akupressurepunktet, LI-11, der er placeret ved albueleddet.

Fordele ved at bruge Hay-Band
- Ingen bivirkninger som f.eks. døsighed, som høfeber medicin kan give
- Fjerner eller reducerer symptomer ved høfeber uden brug af medicin
- Kan både bruges forbyggende og efter symptomerne har vist sig
- Kan bruges sammen med lægemidler
- Kan bruges igen og igen
- Kan bruges af både voksne og børn over 3 år.

Sådan bruger du Hay-Band armbåndet:
Hay-Band bruges kun på 1 arm og oftest placeres den på den arm, som man bruger mest i det daglige. Den kan også bruges skiftevis på den højre og den venstre arm.
Der er ingen grænse for hvor længe man må have Hay-Band armbåndet på, men hvis det begynder at føles ubehageligt, så tag det af.

Sådan placerer du Hay-Band på armen:
For at opnå virkning af Hay-Band akupressurbånd er det vigtigt, at få lokaliseret LI-11 punktet på armen.

For at finde dette punkt kan man bøje sin arm ind imod sig selv med håndfladen vendt nedad. Lokalisér derefter folden, hvor underarmen møder overarmen og følg folden til den slutter omkring albueleddet. Hvis flere folder viser sig, så vælges den mest markante.

Er man i tvivl, om man har fundet det rigtige punkt, så kan man med fordel trykke eller massere let på knappen i 5 - 10 sekunder. Hvis punktet efterfølgende føles lidt ømt, har man fundet det rigtige sted.

Hay-Band akupressurbånd bør ikke anvendes af gravide, da punktet LI-11 tidligere er blevet brugt til at igangsætte fødsler.

Pakken indeholder:
1 stk. Hay-Band armbånd.

Varen er tilføjet til kurven