Haflinger Round Buckle Gina sandal

Varenummer:60535
Før 449,00 kr.
291,85 kr.
Spar157,15 kr.
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
På lager
Haflinger Round Buckle Gina er lækre moderne sandaler med et flot rundt spænde. Sandalen fås i sort og brun og passer til alle outfits uanset  om du er casual klædt eller er på arbejde.

Haflinger Round Buckle Gina er i toppen lavet af ægte læder og det  store rundt spænde kan spændes ind og ud, så du kan tilpasse sandalen til netop din fod.

Sandaler med anatomiske fodsåler og ægte læder for god komfort


Haflinger Round Buckle sandalerne er udstyret med anatomiske fodsåler, som er designet til maksimal komfort og støtte. Bunden er lavet af en blød korkbund og en sål af latex, som føles lækker på undersiden af foden.

Glid ned i sandalen og mærk, hvordan de dejligt bløde korksåler og det bløde læder tilsammen føles virkelig komfortabelt på dine fødder, når du går. På grund af de anatomiske fodsåler, så skal sandalerne hverken gåes til eller tilvænnes foden.

Skridsikre sandaler


Sandalerne er udstyret med en skridsikker ydersål af TR-gummi, som er vandafvisende gør samtidig sandalerne gode til udendørs brug.

På grund af det flotte design og gode komfort er Haflinger Round Buckle Gina til en af de mest populære Haflinger sandaler hvert år.

Sandalerne er normale i størrelsen, så hvis du normalt bruger f.eks. str. 38, så anbefales det, at du køber denne sandal i str. 38.

Se alle produkter fra Haflinger