Gum paroex 0,06% tandpasta klo

Varenummer:211010
39,00 kr.
På lager

GUM® Paroex® tandpasta 0,06 % til daglig forebyggende pleje er ideel til at forebygge ophobning af plak og giver langvarig beskyttelse mod tandkødsproblemer. Denne tandpasta modvirker tidlige tegn på følsomt tandkød og tandkødsbetændelse og forhindrer, at tandkødssygdomme vender tilbage.


GUM® PAROEX® er specielt formuleret med et dobbeltvirkende antiseptisk system, der sikrer maksimal plakkontrol og giver optimalt tandkødshelbred.


Produktet indeholder:
Chlorhexidin-digluconat, som er det stof, professionelle fagfolk anvender til plakkontrol og vedligeholdelse af tandkødets helbred. Det er et bredspektret antiseptisk middel, der effektivt fjerner de skadelige mikroorganismer i bakteriel plak med langvarig virkning. Klorhexidin angriber strukturen af eksisterende plak og hæmmer vedhæftningen af ny plak ved at ødelægge de mikroorganismer, der er ansvarlige for dannelsen heraf.
Cetylpyridiniumchlorid (CPC), et toksin-neutraliserende middel mod plak, som giver maksimal antibakteriel beskyttelse. Den forstærkende virkning af Chlorhexidin og CPC hjælper også til bedre at neutralisere alle de giftstoffer, der afgives af bakterierne i munden. Når bakterier dør og nedbrydes, frigiver de proinflammatoriske toksiner kaldet lipopolysaccharider (LPS), og fjernelsen heraf er således en vigtig del af en komplet antibakteriel parodontal behandling.


GUM® PAROEX® anbefales til behandlings- og vedligeholdelsesfasen i forbindelse med tandkødsproblemer samt til tandregulering, implantater, protese-stomatitis, før og efter oral kirurgi, til tandpleje til ældre og til patienter, der ikke er i stand til at foretage en tilstrækkelig mundhygiejne.

Varen er tilføjet til kurven