Green Comfort Dolphin damesko med lynlås og snørebånd

Varenummer:60225
1.200,00 kr.
På lager
Ofte købt sammen med:
Se mere
(+ 159,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Se mere
(+ 99,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Green Comfort Dolphin skoen er en stilfuld sko i blødt skind til dig, der ønsker god komfort, optimal støddæmpning og åndbare sko. Skoen er designet med både lynlås og snørebånd, så skoene er lette og hurtige at få af og på. En rummelig sko med god plads til fødderne.

Sko med lækkert indeklima og komfort for dine fødder


Med denne sko får du god komfort hele dagen. På indersiden af skoen er den foret med det unikke Dri-Lex ECO-materiale, som er fremstillet af 100 % genanvendt plast. Dri-Lex ECO er åndbart og fjerner fugten fra dine fødder, så de holdes tørre hele dagen. Skoen har en 4,5 mm EnergySole™ memory, som giver god støddæmpning og føles blød at gå på. Indersålen er udtagelig, så hvis du har behov for det, kan du udskifte den med din egen indlægssål. Ydersålen er lavet i phylon og gummi og giver godt vejgreb samt stabilitet og fuldender det smarte look.

Denne stilfulde og superkomfortable Dolphin sneaker er fremstillet i anilin læder, som er den fineste og reneste type skind, der findes. På oversiden er læderet perforeret, hvilket giver en bedre åndbarhed og et unikt look. Skoen er lavet på den brede læst H, så der er god plads til fødder og tæer.

En god kvalitets-sko med fokus på komfort.