Gillian Jones Beauty Secrets toilettaske

Varenummer:60011
Før 299,00 kr.
179,40 kr.
Spar119,60 kr.
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
På lager
Rigtig smart organizer/hang-up toillettaske fra Gillian Jones.

Gillian Jones Beauty Secrets beauty og toilettaske specifikationer:
Mål: 28x28x11 cm
Materiale: Polyurethan*
Farve: sort
Inddeling: 1 lomme og 2 stor rum som er let at rengøre

Gillian Jones Beauty Secrets toilettaske er en elegant og stilren toilettaske, der forener et flot design med komfort og rummelighed.

Gillian Jones Beauty Secrets toilettasker er stilfulde tasker, der syner af lidt, men rummer meget. Derfor bliver mange overraskede, når de lyner en Gillian Jones taske op, og finder alle de små og smarte lommer, der er perfekt designet til at rumme forskellige kosmetik artikler, toiletsager og medicinsk udstyr.

Smart krog inden i toilettasken, gør at toilettasken kan hænges op næsten alle steder. Lyn den yderste lynlås helt op, så toilettasken deler sig i 2 halve, der stadigt hænger sammen. På den øverste halvdel er der påsyet en lomme med en bøjle. Det er nemt at komme til dine forskellige kosmetik artikler, toiletsager og medicinsk udstyr i de forskellige lommer.

Som diabetiker har du, sikkert som så mange andre diabetikere, oplevet mangel på plads i din medicin/toilettaske. Og som diabetiker ved du sikkert også, hvor vigtigt det er at være forberedt på selv den mindste situation, der kan opstå, når du er ude af huset. Med Gillian Jones Beauty Secrets beauty og toilettaske har du mange muligheder for opbevaring af dine medicinartikler. Vi har derfor nøje udvalgt produkter i forskellige størrelser og design fra Gillian Jones.

*Polyurethan har nogle fordele i forhold til ægte læder, da det nemmere at holde rent. Polyurethan  er vandtæt.