Fragt fra 35,00 kr.Diskret og hurtig leveringOver 3.000 produkter
Funder diabetestaske, læder, brun
Før musen henover billedet for at zoome

Funder diabetestaske, læder, brun

Varenummer: 17104
DKK 1.029,00
   På lager
Antal

Funder diabetes tasken kan hjælpe type 1-diabetikere med at få en lettere hverdag ved at samle alt deres diabetes udstyr i én taske af høj kvalitet.

Størrelse: 13,5 cm (bredde) x 24,5 cm (længde).


Denne variant af Funder diabetestaske er udført i brun læder. Med 2 funktionelle rum hvor der er i diabetes delen er plads til forskellige typer af blodsukkermålere, 2 penne, 6 nåle, druesukker, teststrimler, lancetter og i det andet rum mere personlige ejendele som 2 kreditkort samt en lynlåslomme til smartphone, mønter eller pas.


En stor gruppe af diabetikere med type 1 har deltaget i udviklingen af diabetestasken via fokusgrupper, dybdegående interview, online spørgeskema eller ved at teste prototyper. Deres input har virkeliggjort Funder, Danmarks første diabetestaske. Designet til at give diabetikere på farten, overnatning eller rejse:

  • Tryghed

  • Overskuelighed

  • Diskretion


Flot design
Diabetestaskerne følger danske designprincipper med et spansk touch. De er håndlavet i Ubrique, Spanien, der er kendt som "Europas læder hovedstad". Funder tasken er blevet designet i en ægte læder model og i en kunstlæder model, i sort og brun farve. 


Ønsker du din Funder taske i en anden farve, kontakt venligst vores kundeservice på info@mitliv.dk eller telefon 97 93 46 00.


Behandling af din læder taske
Vi anbefaler at du beskytter din taske ved at imprægnere den med læderfedt eller skindimprægning. Disse produkter til læderpleje holder generelt din taske pæn og beskytter din taske mod smuds og pletter samt mod regn og spild af væsker.


Vis mere
Vis mindre