Australian Bodycare Intim Balm, 100 ml

Varenummer:220227
119,95 kr.
På lager

Australian Bodycare Intim Balm


Er en dejlig let creme, som bruges efter hårfjerning i de intime områder, og kan bruges af både mænd og kvinder. Den bruges for at modvirke rødme, knopper og indgropede hår. Der er rigtig mange, der kender til disse problemer efter en intim barbering, og her kan Australian Bodycare intim Balm blive din gode ven!

Cremen virker beroligende på huden, og er med til at modvirke irritation efter barberingen, og så hjælper Tea Tree Oil også, da det er med til at modvirke bakterierne, som ellers kan skabe den betændelse i huden, som giver de kendte røde og kløende knopper efter en barbering.
Specifikationer
Indhold
Ingredienser
Aqua/Water, Glycerin, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Ethylhexyl Stearate, Hydrogenated Polydecene, Dibutyl Adipate, C12-13 Alkyl Lactate, 4-Terpineol, Methylpropanediol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Caproyl Prolinate, Glycine Soja (Soybean) Sterols, Allantoin, Tetrasodium Iminodisuccinate, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Sodium Hydroxide, Tasmannia Lanceolata Fruit Extract, Phenylpropanol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil.