Australian Bodycare Intim Balm, 100 ml

Varenummer:220227
119,95 kr.
På lager

Australian Bodycare Intim Balm


Er en dejlig let creme, som bruges efter hårfjerning i de intime områder, og kan bruges af både mænd og kvinder. Den bruges for at modvirke rødme, knopper og indgropede hår. Der er rigtig mange, der kender til disse problemer efter en intim barbering, og her kan Australian Bodycare intim Balm blive din gode ven!

Cremen virker beroligende på huden, og er med til at modvirke irritation efter barberingen, og så hjælper Tea Tree Oil også, da det er med til at modvirke bakterierne, som ellers kan skabe den betændelse i huden, som giver de kendte røde og kløende knopper efter en barbering.  

Intim Balm minimere forekomsten af:


- Røde barberknopper
- Kløe og rødme
- Indgroede hår

Anvendelse:
Bruges som afslutning efter hårfjerning i intimområdet
Masseres ind i huden med cirkulære bevægelser
Skal ikke skylles af
Vent gerne lidt tid med at tage tøj på, så huden kan få lidt luft
Kan også bruges i dagene efter hårfjerning for yderligere beroligende effekt

Intim Balm er specielt udviklet til intimbarbering eller anden hårfjerning i det intime område. I kombination med produkterne Intim Wash og Intim Shave kan du minimere forekomsten af irritation efter hårfjerning i det intime område.

De 3 produkter kan købes hver for sig eller som en praktisk sampak med alle 3 produkter. For at sikre en pæn og vellykket intimbarbering, anbefaler vi, at du bruger alle 3 produkter ved hver eneste barbering på dine mest intime steder.

Sådan sikrer du en pæn og glat intimbarbering:
1. Vask grundigt
Start med at vaske området med Intim Wash for at fjerne de bakterier, der giver røde knopper og andre gener efter intimbarberingen. Massér forsigtigt produktet ind på våd hud. Vær grundig i hele intimområdet, men særligt på de områder, som du skal i gang med at barbere. Skyl af med lunkent vand.

2. Påfør barbergel
Brug den klare barbergel, Intim Shave Gel, når du skal barbere dig. Påfør i et tyndt lag og lad sidde 1 min., inden du går i gang med skraberen. Barbér herefter dit intimområde og bikinilinjen i hårenes groretning. Skyl overskydende Intim Shave af, når du er færdig.

3. Smør med Intim Balm
Når du er færdig med dit bad og har duppet dig tør, smører du Intim Balm på det nyligt barberede område og nyder den helende og beroligende effekt. Intim Balm skal IKKE skylles af, men blive siddende på huden og virke. Vent gerne et øjeblik med at tage tøj på, så huden får luft.

Det er muligt at købe Intim Balm  i en sampak som også indeholder Intim Wash, samt Intim Shave, Køb den her Australian Bodycare Intimbarbering - sampak


Indhold:
100 ml