Australian Bodycare Intim Wash, 200 ml

Varenummer:220225
99,95 kr.
På lager

Australian Bodycare Intim Wash


Denne Intim Wash fra Australian Bodycare er en vaskegelé til de intime områder på kroppen, og den er speciel udviklet til at modvirke røde knopper, rødme og indgroede hår. Alt det, som kan forekomme ved en intim barbering. Denne gelé indeholder Tea Tree, samt mælkesyre som er med til at lindre og berolige huden, samtidig med at den opholder hudens pH-balance.

Det anbefales, at man bruger Australian Bodycare Intim Wash inden barbering, for at vaske bakterierne væk, så man mindsker risikoen for generne efter barbering så som, knopper, indgroet hår, og rødme.

Vi anbefaler Australian Bodycare Intim Wash til den daglige vask af intimområdet og især til dig, der:
- Døjer med kløe og rødme i det intime område
- Oplever uønsket lugt i underlivet
- Har anden intim irritation

Anvendelse:
Australian Bodycare Intim Wash er udviklet til at rense huden i intimområdet på en effektiv og skånsom måde, så du kan bruge sæben til den daglig hygiejne i det intime område.

Påfør en lille mængde intimsæbe i hånden, når du står under bruseren – sæben er drøj i brug, så en lille mængde rækker langt og sørger for en ren og forfriskende følelse.

Viste du at
Det er muligt at købe Intim Wash i en sampak hvori der også er Femi Daily samt Femigel,  Køb den her Australian Bodycare Intimhygiejne - sampak eller pakken til Australian Bodycare Intimbarbering - sampak som også indeholder Intim Shave samt intim Balm

Indhold:
200ml