Australian Bodycare Femi Daily, 100 ml

Varenummer:220230
129,95 kr.
På lager

Australian Bodycare Femi Daily


Er en forebyggende gel, som bruges til daglig pleje af intimområdet.
Hvis du døjer med uønsket lugt, kløe, tørhed, eller en anden for for irritation, så kan Australian Bodycare Femi Daily være med til at afhjælpe og forebygge generne.

Gelen blødgør huden i det intime område og holder den fugtet hele dagen, så du undgår tørhed, kløe og irritation ved skedeåbningen og i resten af den intime zone.

Femi Daily er pH-reguleret så den bevare den naturlige bakterieflora omkring skedeåbningen.

Anvendelse:
Du bør bruge Femi Daily 1-2 gange dagligt for optimal effekt.
Fordel en lille mængde gel i de intimområder, hvor du oplever gener. Lad Femi Daily trænge ind, inden du tager tøj på, da intimområdet har godt af at få luft. Femi Daily skal ikke skylles af.

Ved daglig brug er der i tuben nok til 3-5 ugers brug.
Kombinér gerne med de øvrige intimprodukter fra Australian Bodycares for optimal pleje. Australian Bodycare anbefaler, at du altid vasker dig forneden med en pH-tilpasset intimsæbe.
Vask dig derfor dagligt med Australian Bodycare Intim Wash og smør herefter med Femi Daily-gel, så du sikrer en god intimhygiejne.

Femi Daily kan bruges af både mænd og kvinder, der har problemer med tørhed, lugt, kløe eller anden irritation i intimområdet.

Vigtigt: Femi Daily bør altid bruges før og efter besøg i svømmehal, så du forebygger bakterieangreb fra vandet. Femi Daily egner sig også godt til problemer med intim tørhed, så brug den gerne dagligt, så du slipper for tørhed og sviende rifter.
Viste du at
Det er muligt at købe Femi Daily i en sampak hvori der også er Femigel samt Intim Wash,  Køb den her Australian Bodycare Intimhygiejne - sampak

Indhold:
100ml

Varen er tilføjet til kurven