Vivag feminin intimsæbe, 250 ml

Varenummer:225189
49,95 kr.
På lager

Er mild og skånsom samt tilpasset den intime zone. Intimsæben indeholder mælkesyre og har en lav pH-værdi på 4, som er med til at sikre, at den normale intime balance bevares.

Derudover er intimsæben helt uden konserveringsmiddel, parabener, parfume og farvestoffer. Vivag intimsæbe kan anvendes til daglig personlig pleje samt til at fjerne lugtgener.

Mælkesyren i Vivag intimsæbe har flere funktioner; den er med til at sikre den lave pH-værdi og så har den ligeledes en konserverende effekt som betyder, at produktet ikke indeholder konserveringsmiddel. Derudover så har låget en sikkerhedsmembran som gør, at der ikke kan komme bakterier ned i flasken.

Hvorfor bør man anvende en sæbe tilpasset den intime zone?
Skrappe og parfumerede sæber med en høj pH-værdi, kan være med til at udtørre og irritere hudens sarte slimhinder og dermed skabe ubehag i intim-zonen. Det er derfor en god idé, at være opmærksom på, at den sarte hud har brug for en mild og skånsom sæbe beregnet til intimvask og at øvrige sæber kun bør anvendes til resten af kroppen. Resten af kroppen har nemlig en højere pH-værdi end intimzonen.