Tena Plastic-Free Wet Wipes 48 stk.

Varenummer:225857
79,00 kr.
På lager
TENA Vådservietter (TENA Plastic-Free Wet Wipes 3-i-1) er til éngangsbrug i forbindelse med rens og pleje af følsom og sart hud, fx i forbindelse med intimpleje. Vådservietten bruges i stedet for vand og sæbe, så huden ikke tørrer ud. Vådservietten holder huden ren, frisk og fri for lugt. Servietterne er plastikfrie og er lavet af 100% viskose.

TENA Vådserviet er et 3-i-ét-produkt, der på én gang renser, beskytter og genopbygger, så hudens naturlige pH-værdi og fugt bevares. TENA Vådserviet er alkoholfri og sæbefri, men er mildt parfumeret for at modvirke inkontinensrelaterede lugtgener. TENA Wet Wipe er hygiejniske og lette at håndtere. Servietterne er 30x20 cm store.

Sådan bruger du TENA Vådserviet
  • Vådservietten stryges hen over huden og renser og plejer huden.


Gode råd om TENA Vådserviet
  • Er særlig god i forbindelse med intimpleje og inkontinens, hvor huden er sart og følsom.


Indholdsstoffer:
Aqua, Phenoxyethanol, Dimethicone, Octyldodecanol, Sodium Benzoate, Ethylhexyl Palmitate, Potassium Sorbate, Polysorbate 20, Ceteareth-25, Ceteth-2, Cetyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Polyquaternium-7, Parfum, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Fumaric Acid, Sodium Hydroxice, Tocopheryl Acetate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Citric Acid, Sodium Citrate.