TENA Flex Super, Bælteble, 30 stk

Varenummer:20325
304,95 kr.
På lager
TENA Flex Super er velegnet til svær urin- og afføringsinkontinens (sugeevne 7 ud af 8).
TENA Flex er en meget lækagesikker ble, da den absorberer selv store mængder urin meget hurtigt, og den lette fiksering gør, at bleen sidder korrekt og sikkert.
TENA Flex Super har en vådindikator som viser om produktet bliver udnyttet og man kan dermed se om sugeevnen er korrekt. Hvis vådindikatoren gentagne gange ikke er skiftet til blå langs det meste af kernens længde, kan det være tegn på, at brugeren kan bruge en mindre sugeevne.

TENA Flex har effektive lækagebarrierer, som giver ekstra beskyttelse både stående, siddende eller liggende.
Det ergonomiske design, gør TENA Flex meget let og enkel at sætte på i 3 simple trin. Det elastiske bælte samt elastiker for og bag, og rundgående benelastikker, sikrer at bleen sidder sikkert til. Bælte og ble lukkes med velcro, der kan justeres efter behov. Du skal blot fastgøre bæltet rundt om talje/hofter og derefter fæstne den forreste del af bleen til bæltet ved hjælp af velcrostykkerne. Bæltet kan fastgøres fortil eller bag på efter behov.

Bæltet muliggør nemmere, hurtigere og mere ergonomiske bleskift.
Det tynde, diskrete design med FeelDry™ teknologi har enestående tørhedsegenskaber. Det 100% åndbare Air-Dry Layer™ lader luften cirkulere og forebygger fugt mod huden og øger dermed komforten hos brugeren.

Produktets udformning lader hofter og lår udækkede og forebygger dermed hud irritationer forårsaget af fugt og friktion.
Produktet er dermatologiske testet.

TENA Flex Super fås i 4 forskellige størrelser:
Small som passer til hoftemål 61-87 cm (Bemærk 30 stk.)
Medium passer til hoftemål 71-102 cm (Bemærk 30 stk.)
Large passer til hoftemål 83-120 cm (Bemærk 30 stk.)
XL passer til hoftemål 105-153 cm (Bemærk 30 stk.)

Varen er tilføjet til kurven