TENA Flex Plus, Bælteble, 30 stk

Varenummer:20323-2
312,95 kr.
På lager
TENA Flex Plus er velegnet til moderat til svær urin- og afføringsinkontinens inkl. diarré. (Sugeevne 6 ud af 8).

TENA Flex er en meget lækagesikker ble, da den absorberer selv store mængder urin meget hurtigt, og den lette fiksering gør, at bleen sidder korrekt og sikkert. Den har effektivere lækagebarrierer, som giver ekstra beskyttelse stående, siddende eller liggende.

Det ergonomiske design, gør TENA Flex meget let og enkel at sætte på i 3 simple trin. Det elastiske bælte samt elastiker for og bag, og rundgående benelastikker, sikrer at bleen sidder sikkert til. Bælte og ble lukkes med velcro, der kan justeres efter behov.

Sammenlignet med to-delt produkter er TENA Flex Plus påvist at beskytte plejere mod rygsmerter på grund af mange skift. Bæltebleen er designet til at muliggøre hurtigere og mere ergonomiske skift, eller gøre det lettere for brugeren selv at skifte.

Det tynde, diskrete design med FeelDry™ teknologi har enestående tørhedsegenskaber. Det 100% åndbare Air-Dry Layer™ lader luften cirkulere og forebygger fugt mod huden og øger dermed komforten hos brugeren. Alle materialer er dermatologisk testet.

Produktets udformning lader hofter og lår udækkede og forebygger dermed hud irritationer forårsaget af fugt og friktion. Derudover viser en vådindikator, om produktet er udnyttet. Hvis vådindikatoren gentagne gange ikke er skiftet til blå langs det meste af kernens længde, kan det være et tegn på at brugeren kan bruge en mindre sugeevne.

TENA Flex Plus findes i:
Large passer til hofte/taljemål på 83-120 cm (Bemærk 30 stk.)

Varen er tilføjet til kurven