TENA Flex Maxi, Bælteble, 22 stk.

Varenummer:20322
339,00 kr.
På lager
TENA Flex Maxi er velegnet til meget svær urin- og afføringsinkontinens (sugeevne 8 ud af 8).

TENA Flex er en meget lækagesikker ble, da den absorberer selv store mængder urin meget hurtigt, og den lette fiksering gør, at bleen sidder korrekt og sikkert.

Det ergonomiske design, gør TENA Flex meget let og enkel at sætte på i 3 simple trin. Det elastiske bælte samt elastikker for og bag, og rundgående benelastikker, sikrer at bleen sidder sikkert til. Bælte og ble lukkes med velcro, der kan justeres efter behov. Bæltet muliggør hurtigere og nemmere ergonomiske skift. Brugeren kan også nemmere skifte selv. Sammenlignet med alt-i-et- og to-dels-produkter er TENA Flex påvist at beskytte plejere mod rygsmerter på grund af mange skift.

Det tynde, diskrete design med FeelDry™ teknologi har enestående tørhedsegenskaber.
Det 100% åndbare Air-Dry Layer™ lader luften cirkulere og forebygger fugt mod huden og øger dermed komforten hos brugeren.
Produktets udformning lader hofter og lår udækkede og forebygger dermed hud irritationer forårsaget af fugt og friktion.

TENA Flex Maxi har også en vådindikator, som viser om produktet er udnyttet. Hvis vådindikatoren gentagne gange ikke er skiftet til blå langs det meste af kernens længde, kan det være et tegn på at brugeren kan bruge en mindre sugeevne.


TENA Flex Maxi fås i følgende størrelser:
Medium passer til hofte/taljemål på 70-105 cm.
Large passer til hofte/taljemål på 95-120 cm.

Varen er tilføjet til kurven