SupCare støttestrømper i bomuld

Varenummer:60800-15
109,00 kr.
Samkøbsrabat - pris ved køb af mere end 1 par:
pr. stk. v. 3 stk.ass. 92,65 kr. (15 %)
pr. stk. v. 5 stk.ass. 87,20 kr. (20 %)
På lager
Disse komfortable og farverige knælange støttestrømper med 15-21 mmHg er af udseende med almindelige strømper, men ved brug vil du opleve en mærkbar forbedring i din blodcirkulation, som er med til at forebygge problemer med vener og åreknuder.
Støttestrømperne er gode til hverdagsbrug, rejser, graviditet og lange arbejdsdage. Disse knælange støttestrømper er unisex.

Mængderabat
Du kan blande forskellige farver, modeller og størrelser og få mængderabat. Mængderabatten gælder alle SupCare strømper.
SupCare strømper sælges i par, så hvis du f.eks. køber 3 stk for at få mængderabat, så får du 3 par.

Hjælper med at begrænse hævelse og følelsen af træthed


Vores travle hverdag tvinger os til at stå oprejst en hel dag bag en disk eller sidde stille på en stol i flere timer, og når vi når til aften døjer vi med følgerne i form af en dårlig blodcirkulation. Disse støtte-knæstrømper fra SupCare hjælper med at begrænse hævelser og følelsen af træthed i benene og forbedrer den venøse cirkulation ved dagligt brug.

Medicinske undersøgelser viser at strømper med gradvis kompression har en ekstraordinær evne til at reducere risikoen drastisk, for blodprop i de dybe vener og lungerne.

Bomuld er kendt for sin styrke og holdbarhed


Denne støttestrømpe er lavet er bomuld, som er et naturfiber, der er blevet spundet, vævet og farvet. Bomuld er kendt for sin styrke og holdbarhed og er også varmeledende. Støttestrømperne har et højt indhold af bomuld (50-54%), for at give den optimale holdbarhed og den bedste støtte til dine ben og fødder.

Udover bomuld indeholder støttestrømperne også 6% elastan, som giver en unik pasform, der følger kroppen og dens bevægelser.

Materiale og vask


Støttestrømperne er lavet af 50-54% bomuld, 40-44% polyamid og 6% elastan.
Strømperne er Oeko-Tex certificeret og CE-mærket.
Kompression: 15-21 mmHg.
Du kan vaske støttestrømperne ved 30 grader. De må ikke komme i tørretumbleren.

Sådan vælger du den korrekte størrelse


I skemaet, der er lagt ind som et billede, kan du se hvilken størrelse støttestrømpe, du skal vælge.

Varen er tilføjet til kurven