Sukrin Chokolademousse er en lækker, blød og luftig chokolademousse uden tilsat sukker*. En lækker dessert til hverdag og fester.
*Med et naturligt indhold af sukker.
Nettovægt: 85 g.
Opskrifter på chokolademousse
Der er mange måder at bruge Sukrin Chokolademousse på - man kan lave den traditionelle chokolademousse, men moussen kan også bruges som kagecreme og til is. Se nogle ideer her.
Sukrin Chokolademousse til den traditionelle chokolademousse
Bland Sukrin Chokolademousse med 2 dl, let stuetempereret, mælk. Pisk med fuld styrke i 3-5 minutter, og sæt den derfor til afkøling i køleskabet mindst én time før servering. Et lille tip - du kan evt. tilføje hakket chokolade, hakkede nødder eller friske bær - så bliver chokolademoussen ekstra god. I posen er der til fire serveringer.
Sukrin Chokolademousse som kagefyld
Sukrin Chokolademousse kan også bruges som kagefyld, hvis den piskes med 2 dl. piskefløde får den samme konsistens som smørcreme.
Sukrin Chokolademousse som is
Sukrin Chokolademousse fungere også rigtig godt som is. Brug 1,5 dl. sødmælk og pisk med fuld styrke i 3 minutter, og sæt det derefter i fryseren i 4 timer.