SKECHERS Womans Go Walk 6 damesko

Varenummer:60414
899,00 kr.
På lager
Ofte købt sammen med:
Se mere
(+ 159,95 kr.)
Se mere
(+ 99,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Virkelig flot og feminin sko fra Skechers. Det flotte mønster på siden af skoen giver skoen et fint og feminint design og på grund af de fine tekniske fordele ved både indersål, materialevalg og ydersål kan skoen både bruges som gå-sko og som en del af et flot sæt tøj til hverdag og fest. Denne sko er med Stretch-Fit som gør, at skoens overdel nemt kan tilpasse sig foden, men som samtidig giver en god fasthed og støtte for foden. De smarte elastiksnører gør designet enkelt og gør samtidig skoen nem at komme i.

Disse fordele får du med Skechers Womans Go Walk 6


- Skoen kan give sig i forhold til foden
- Materialet er åndbart
- Elastiksnører, så de er nemme at tage på
- Støddæmpende indersål og ydersål
- Leder fugt og varme væk fra fødderne
- Kan maskinvaskes og er nemme at holde pæne

Fødderne kan ånde i skoene


Skechers Womans Go Walk 6 er lavet af åndbart materiale, som strækker sig efter foden. Se videoen nedenfor, hvor du kan se, hvor nemt det er at trække i skoen. I skoen ligger der en Air-Cooled GoGo Mat indersål, som med sine indbyggede lufthuller kan lede varme og fugt væk fra foden.
Air-Cooled GOGO Mat indersålen kombineret med det åndbare materiale i skoens overdel sikrer dig maksimal komfort hele dagen.

Flot sko med ekstra fokus på støddæmpning


Der er både tænkt støddæmpning ind i indersål såvel som ydersål.
Ydersålen består både af en mellemsål med den unikke Ultra-Go støddæmpning, men ydersålen er samtidig også konstrueret med Hyper Pillars teknologien. Dette kan ses ved at ydersålen har 13 små stødpuder, som der øger affjedringen og reducerer stød i knæ, hofte og ryg.

Skechers Womans Go Walk 6 kan maskinvaskes ved lave omdrejninger og bør lufttørre derefter. De er derfor nemme at holde rene og pæne.

Se alle sko fra 'Skechers' her

Varen er tilføjet til kurven