SKECHERS Mens Respected herresko

Varenummer:60466
1.199,00 kr.
På lager
Ofte købt sammen med:
Se mere
(+ 159,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Se mere
(+ 99,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Flot slip-in sko til mænd med ekstra rummelig pasform. Det er en Relaxed Fit pasform, så der er ekstra plads ved tæer og forfod og dine fødder har plads nok til at bevæge sig frit og komfortabelt. Overdelen er skind, og stilen er afslappet, men også sporty.

Fordele ved Skechers Mens Respected herresko


- Overdel i skind
- Air-Cooled Memory Foam indersål husker fødderne
- Svangstøtte
- God stødabsorbering
- GoodYear gummi-ydersål giver ekstra stabilitet og holdbarhed

Støddæmpende indersål husker dine fødder


Skechers Mens Respected herreskoen er designet med fokus på komfort. Skoene er udstyret med Air Cooled Memory Foam® indersål, som er en letvægtsindersål med høj komfort. Sålen er støddæmpende, lindrer pres og aflaster ømme fødder og har samtidig integreret lufthuller for at sikre bedst mulig åndbarhed. Sålens overdel er betrukket med kølende Bio Dri tekstil, der leder fugt væk fra foden og i midten af sålen ligger der et lag Gel-infused Memory Foam, som gør, at sålen ikke trykkes flad.

Skechers Slip-ins er nemt og komfortabelt


Slip-ins designet er et håndfrit hældesign, hvor du får en fast hælkappe med en polstring, der former sig efter din hæl. Dette giver en rigtig god komfort og en god støtte og stabilitet til de lange gåture. Hælens form og fasthed gør det muligt at tage skoene på helt uden brug af hænder og skohorn. Se videoen nederst på denne side for at se hvordan slip-ins teknologien fungerer.

Pasform: Relaxed Fit
Denne sko er en Relaxed Fit model, hvilket vil sige, at den er bredere i forfoden end andre Skechers sko. Med en Relaxed Fit sko fra Skechers er der fuld fokus på, at tæerne skal være fri og have luft omkring sig, og de er derfor designet med en bredere konstruktion både i højden og i bredden, som giver ekstra rummelighed ved tæer og forfod.

Hæl: 3,2 cm

Varen er tilføjet til kurven