SKECHERS Mens Arch Fit Orvan - Percer herresko

Varenummer:60459
899,00 kr.
På lager
Ofte købt sammen med:
Se mere
(+ 159,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Træd ned i Arch Fit Orvan - Percer og få en fantastisk komfort. Skoen har en Arch Fit indersål der er lavet med fokus på svangstøtte og med Glide-Step teknologien i mellemsålen er du sikret maksimal støddæmpning og ekstra energi i afsættet – en virkelig lækker sko til enhver anledning.

Pasformen er Skechers Relaxed Fit, som giver dig ekstra plads til tæerne.

Skechers Arch Fit Orvan - Percer giver dig følgende fordele:
- Arch Fit indersålen støtter svangen og giver stabilitet, balance og støtte
- Indersålen er udviklet i samarbejde med ortopædkirurger og fodterapeuter i USA
- Relexed Fit pasform, som giver ekstra plads til tæerne
- Åndbart mesh tekstil, der tillader fødderne at ånde
- Fleksibel og stærk ydersål med godt vejgreb
- Uden snørebånd
- Udtagelige indersål

Skechers Arch Orvan - Percer giver dig støtte i svangen


Skechers Arch Fit er en  speciel type indersål, der giver exceptionel svangstøtte. Sålen er udviklet på baggrund af 120.000 fodscanninger og 20 års data i samarbejde med ortopædkirurger og fodterapeuter i USA og den har vist så gode resultater, at sålen anbefales af fodterapeuter i hele verden.
Arch Fit indersålen fordeler vægten over et større område og reducerer dermed belastning og stød i hæl, hofte og ryg. Den former sig efter foden og din svang, og du får dermed en helt unik pasform og støtte til netop dine fødder.
Skechers Arch Fit indersålen er udviklet med lufthuller på undersiden, hvilket øger ventilationen og leder varmen væk fra dine fødder.

Smart og komfortabel sko


Med Skechers Arch Fit Orvan Percer herreskoen får du en smart sko, som samtidig er meget komfortabel. Overdelen er lavet af blødt strik kombineret med syntetisk materiale og indersålen er med lufthuller og god åndbarhed.