SKECHERS Mens Arch Fit, herresko

Varenummer:60402
899,00 kr.
På lager
Ofte købt sammen med:
Se mere
(+ 159,95 kr.)
Se mere
(+ 99,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Skechers Mens Arch Fit er ren wellness for dine fødder. Du får optimal pasform, god komfort og svangstøtte.

Skechers Mens Arch Fit giver dig følgende fordele:


- Rigtig god svangstøtte
- Stødabsorberende sål
- Overdelen er lavet i ét stykke uden syninger
- Casual sporty sneaker - god til arbejde og i fritiden
- Indersålen er udviklet i samarbejde med og anbefalet af ortopædkirurger og fodterapeuter i USA
- Fleksibel ydersål
- Reducerer belastning og stød i hæl, ryg og hofte
- Slidstærk ydersål med godt vejgreb

Skechers Mens Arch Fit giver dine fødder unik støtte


Skechers Arch Fit er en helt ny type indersål, der har særligt fokus på svangstøtte. Formen på Arch Fit indersålen er udviklet på baggrund af 120.000 fodscanninger og 20 års data i samarbejde med ortopædkirurger og fodterapeuter i USA.
Indersålen har særligt fokus på komfortabel svangstøtte, stabilitet og støddæmpning. Den fordeler vægten over et større område og reducerer dermed belastning og stød i hæl, hofte og ryg. Den former sig efter foden og din svang og du får dermed en helt unik pasform og støtte til netop dine fødder.
Skechers Arch Fit indersålen er udviklet med lufthuller på undersiden, hvilket øger ventilationen og leder varmen væk fra dine fødder.

Kan indersålen udskiftes?


Arch Fit sålen kan tages ud, men det anbefales at bruge Arch Fit sålen, da den er udviklet til at passe til skoen. Hvis man udskifter sålen, så kan skoen virke for stor.

Lækre materialer sikrer god komfort


Skechers Mens Arch Fit overdelen er lavet af blødt og let mesh tekstil med forstærkningsdetaljer i ruskind. På indersiden er der blødt tekstil foer og overdelen er lavet i stort set ét stykke og har derfor ingen generende og grimme syninger. Skoene har matchende snørebånd.

Skechers sko er generelt rummelige og store i størrelserne, så brug gerne størrelsesguiden til at finde den helt rigtige størrelse til dig.

For vedligeholdelse og pleje af skoene så anbefales det, at du tjekker skoæsken ved levering for helt præcise anvisninger.

Se alle sko fra 'Skechers' her

Varen er tilføjet til kurven