Ruby Limes Briolette trusse med lomme til pumpe

Varenummer:70300
229,00 kr.
Samkøbsrabat - Pris ved køb af mere end 1 stk.:
pr. stk. v. 3 stk.ass. 206,10 kr. (10 %)
pr. stk. v. 5 stk.ass. 183,20 kr. (20 %)
På lager
Ruby Limes Briolette er en feminin trusse med en praktisk indvendig lomme til insulinpumpe. Trusserne ligner til forveksling almindelige trusser og er tilført et feminint touch med den bløde, høje blondekant . Den skjulte inderlomme til insulinpumpen er skjult godt, hvilket mange brugere af undertøjet er glade for, da det næsten gør insulinpumpen næsten usynlig under f.eks. kjoler og nederdele.

Ruby Limes Briolette trusserne har tidligere været lavet i bomuld, men de er nu lavet af viscose, som er både åndbart og mere holdbart end bomuld. Viscose kan nemmere absorbere fugten fra huden og er dermed mere egnet som undertøj, da det tillader huden at ånde. I en overgangsperiode kan vi ikke garantere, at du får enten bomulds- eller viscosetrusser.

Mængderabat:
Der er penge at spare ved at købe mere end 1 stk. og du kan frit blande undertøj fra både Ruby Limes og PocketNest (både til børn og voksne).
Ved at købe 3 eller 4 stk. sparer du 10%.
Ved at købe 5 stk. eller flere sparer du 20%.

Produceret i Europa
Ruby Limes Briolette er lavet i Europa og er syet med dobbelt lag stof og lommen til pumpen er placeret foran i højre side, når man har trussen på. Al stof og materiale opfylder certificerede økologiske standarder.

Ruby Limes Briolette fås i sort og rosa og fra størrelse XS til XXL. Størrelserne XL og XXL fås kun i sort.

Du kan også købe Ruby Limes Briolette som 2-pak, hvor du kan kombinere de to farver til en fordelagtig pris.
Se Ruby Limes Briolette 2-pak her

Varen er tilføjet til kurven