Ruby Limes Black Cushion top

Varenummer:70303
319,95 kr.
Samkøbsrabat - Pris ved køb af mere end 1 stk.:
pr. stk. v. 3 stk.ass. 287,96 kr. (10 %)
pr. stk. v. 5 stk.ass. 255,96 kr. (20 %)
På lager
Ruby Limes Black Cushion Top er en sporty top til kvinder, der passer perfekt til Black Cushion trusse. Den har et dobbelt lag stof og indvendigt midt foran i toppen er der syet en lomme i med plads til insulinpumpe. For ekstra sikkerhed er der en klap på lommen, der holder pumpen sikkert på plads, når du bevæger dig.

Det yderst elastiske og bløde yderstof, som er lavet af 93% bomuld og 7% spandex, giver optimal komfort og tilpasser sig perfekt til forskellige kropsformer. Den tynde og ekstra bløde elastikkant har et moderne grafisk mønster.

b>Mængderabat:
Der er penge at spare ved at købe mere end 1 stk. og du kan frit blande undertøj fra både Ruby Limes og PocketNest (både til børn og voksne).
Ved at købe 3 eller 4 stk. sparer du 10%.
Ved at købe 5 stk. eller flere sparer du 20%.

Produceret i Europa
Ruby Limes Black Cushion er, ligesom alle andre Ruby Limes produkter, produceret i Europa og alle stoffer og materialer opfylder certificerede økologiske standarder.

Denne top er ikke en sports-bh og giver ikke ekstra støtte og den anbefales derfor ikke til sportsaktiviteter med høj aktivitet som løb osv.

Ruby Limes Black Cushion toppen fås i sort og i størrelse S, M og L.

Vil du gerne købe den matchende hipster også?
Ruby Limes Black Cushion Top passer perfekt til Black Cushion hipster Se Black Cushion trussen herVaren er tilføjet til kurven