Panna cotta med vanilje og appelsin

Ingredienser

Ingredienser

Til 4 portioner:
7,5 dl piskefløde
1,5 dl mælk
1 vaniljestang
150 g. Sukrin Melis
5 plader husblas

Pynt: 2 appelsiner

Fremgangsmåde

Blødgør gelatinepladerne/husblas i koldt vand. Del vaniljestangen og skrab kornene ud.

Kog fløde, mælk, vaniljestang/-korn og Sukrin forsigtig i ca. 5 minutter og smelt husblaspladerne ind i flødeblandingen. Tag vaniljestangen ud, før du fordeler Panna Cottaen i kopper, glas eller skåle. Sæt det til afkøling.

Skræl appelsinerne, fjern sten og skin og lav både. Fordel appelsinbådene i skålene.

Tip: Appelsinerne kan med fordel byttes ud med andre bær/frugter.

Næringsindhold:
Pr. 100 g.
Kcal: 265
Protein: 2 g
Kulhydrat: 3 g
Fedt: 27 g
Tilmeld nyhedsbrev