Lækre jødekager uden sukker

Opskrift fra Hermesetas.
Opskriften giver ca. 80 stk. jødekager uden tilsat sukker

Ingredienser

  • 250 g hvedemel
  • 150 g smør
  • 90 gr. Hermesetas Drys let
  • 2 æg
  • ½ tsk. hjortetaksalt
  • 1 spsk. kanel
  • 25 g hakkede mandler

Fremgangsmåde

Smør smeltes over svag varme. Sigtet hvedemel, Drys let og æg piskes sammen i en skål og hjortetaksalt tilsættes. Det smeltede smør tilsættes lidt efter lidt og dejen røres ensartet. Dejen hviler 15 min. i køleskab.

Udrulles til ¼ cm tykkelse og udstikkes med form eller glas. Kagerne pensles med lidt sammenpisket æg og drysses med mandler og kanel efter smag.

Kagerne bages på smurt bageplade ved 170º i ca. 15 min.

Kalorieberegning

Opskrift: 10562 kj, 2519 kcal, 259 g kulhydrate, 146 g fedt
Pr. stk.: 132 kj, 31 kcal, 3 g kulhydrate, 2 g fedt.
Tilmeld nyhedsbrev