Bagetips til Bakemix:

Lækre scones

Bland en æske Bakemix sammen med 100 g koldt smør i terninger. Brug gerne en food processor eller andet.
- Tilsæt 2 æg,
- 80 g kvark
- Og  de ønsker af hakkede nødder, chokolade, rosiner o.l.
- Form sconesne og bag i 15 min. ved 200 °C.

Lad de lækre scones køle af, og så er de klar til at spise.

Toscakage på kun 40 minutter!

Bland en æske Bakemix sammen med 4 store æg, 1,5 dl vand og 1 dl olie. - Rør til en jævn blanding, og hæld det i en smurt form. - Sæt kagen i ovnen ved 175 °C, og lad den bage i ca 20 min. - Imens bruner du 20 g smør, 40 g hakkede mandler, 3 spsk Sukrin Sirup Gold og ¾ spsk valgfri mel i en gryde. - Når kagen har bagt i 20 min smører du nøddeblandingen udover, og lader kagen bage i yderligere 15 min. Når kagen har kølet af, er den klar til at blive serveret.

Marmorkage som du kender den

Bland en æske Bakemix sammen med 4 æg, 1,5 dl vand og 1 dl olie. - Hæld ca 1/3 af dejen i en separat skål, og tilsæt 2 spsk kakao og 2 spsk Sukrin Gold. - Dejen lægges lagvis lys-brun-lys i en smurt brødform. - Lav et mønster ved at køre en kniv igennem dejen. - Bages ved 175 °C i ca 35 min. Sådan får du en hurtig og lækker marmorkage, og så kan man ikke engang smage at den er helt uden sukker

Bærmuffins - Nemme, hurtige og super lækre!

Vend 1 – 2 dl frosne eller friske bær i 2 – 3 spsk Sukrin Gold - Bland en æske Bakemix sammen med 4 æg, 1,5 dl vand, 1 dl olie. - Hæld dejen i muffinsforme, fordel bærene i formene - Bag ved 175 ºC i ca 20 minutter. Her får du en hurtig og nem opskrift på lækre muffins. Og man kan også lave chokolade muffins ved at skifte bær ud med sukkerfrit chokolade

Citronmuffins på 25 minutter

Bland en æske Bakemix sammen med 4 æg, 1,5 dl vand, 60 g olie, - 90 g creme fraiche samt citronsaften og citronskal fra en citron.
- Hæld dejen i muffinsforme
- Bag ved 175 ºC i ca 20 minutter.

Det tager ca. 25 minutter at lave disse hurtige og lækre citron muffins.

Kokosmuffins på under 30 minutter

Bland en æske Bakemix sammen med 4 store æg, 1,5 dl vand, 1 dl olie, 50 g kokosmel, 1-2 spsk Sukrin Gold og 1 1/2 tsk kanel.
- Hæld dejen i muffinsforme
- Bag ved 175 ºC i ca 20 minutter.

Dette er bare en af de mange måder man kan bruge Bakemix i muffins, vi har samlet 4 opskrifter men det er kun din egen fantasi der sætter grænserne for hvilke muffins du kan bage. 

Chokolademuffins

Bland en æske Bakemix sammen med 4 æg, 1,5 dl vand, 1 dl olie, 2 spsk kakaopulver og 3 spsk Sukrin Gold. - Hæld dejen i muffinsforme - Bag ved 175 ºC i ca 20 minutter. Chokolademuffins var den sidste muffin opskrift vi har til dig, men det gør den bestemt ikke dårlig!, og den kan serveres med en lækre sukkerfri is ved siden af.

Vafler - på den nemme måde

Bland en æske Bakemix sammen med 4 æg, 2 dl mælk og 1 dl olie/smør, 1-2 tsk kardemomme og 2 tsk Fiberfin.
- Steges i vaffeljern,
- Nydes mens vaflene er frisklavede.

Hvem elsker ikke nylavede vafler?, her får du en opskrift hvor det er nemt, og hurtigt at lave, og så smager de også godt med frugt og is.

Tykke pandekager - lige som bedstemor lavede dem

Bland en æske Bakemix sammen med 4 dl kærnemælk/almindelig mælk, 2 æg og 1 tsk natron.
- Steg på stegepande ved middel varme, ca 1-2 min på hver side, til pandekagerne er gyldne og faste.

Her har du en stensikker vinder på pandekager!, De er nemme og lave, og så smager de himmelsk, de kan serveres med sirup, friske bær & is. Så har du en nem, hurtig og lækker dessert!

Blommekage med nøddetopping

Bland en æske Bakemix sammen med 4 æg, 1,5 dl vand og 1 dl olie. - Rør til en jævn blanding, og hæld dejen i en smurt form. - Læg blommebåde på og drys Sukrin Gold og kanel over. - Sæt kagen i ovnen ved 175 °C, og lad den bage i ca 30 min. - Bland 50 g smør, 50 g Sukrin Gold, 50 g hvedemel (evt. mandelmel) i en food processor. - Tilsæt derefter 50 g groft hakkede nødder, 1 tsk kanel, 1/2 tsk nelliker og 1/2 tsk kardemomme og bland godt. - Tag kagen forsigtig ud af ovnen efter at den har bagt i 30 minutter. Kagen vil da være rå indeni, mens toppen er fast. Fordel nøddetoppingen over kagen. - Sæt kagen tilbage i ovnen og steg videre i ca 20 min. Tjek at kagen er helt gennembagt i midten før du tager den ud af ovnen.
Traditionel Chokoladekage

Traditionel Chokoladekage

Bland en æske Bakemix sammen med 4 æg, 1,5 dl vand, 1 dl olie, 2 - 3 spsk kakao og 2 – 3 spsk Sukrin Gold. - Hæld dejen i en smurt form - Bag ved 175 ºC i ca. 35 min. Her får du opskriften på måske verdens nemmeste chokolade kage, og så kan man pynte den med glasur og chokolade knapper hvis den skal være ekstra festlig! På det viste billede er der lavet en chokoladekage, som er pynte med glasur lavet på Sukrin Melis, og der efter pynte med chokolade uden tilsat sukker.

Den nemme gulrodskage

Bland en æske Bakemix sammen med 4 store æg, 1,5 dl vand, 1 dl olie, 200 g revet gulrod, 1 tsk natron og 3 tsk kanel.
- Pisk til en glat dej.
- Bages midt i ovnen ved 175 °C i ca 40 min.