Not Just a Patch plastre til Dexcom og MiaoMiao, 20 stk.

Varenummer:18216
175,00 kr.
På lager
Disse specialdesignede plastre fra Not Just a Patch er udviklet til at holde din Dexcom eller Miao Miao CGM på plads i mere end 10 dage og give din sensor 100% beskyttelse.
Not Just a Patch bruger latexfri hypoallergen klæbemiddel af medicinsk kvalitet og risikoen for hudirritation er derfor minimal.

Plastrene til Dexcom og Miao Miao bestod alle tests


Plastrene er vandtætte og testet i forskellige situationer som havsvømning, brusebad, yoga, sportsaktiviteter m.fl. og resultatet var klart - plastrene holder til lidt af hvert.
Du kan derfor nyde dine fritidsaktiviteter med ro i sindet.

Not Just a patch er mere end bare et fantastisk plaster


Plastrene er designet med det formål at gøre hverdagen med diabetes lidt lettere, og give dig større tryghed, mens du har din sensor på.

Det helt unikke ved 'Not Just a Patch' plastrene er deres "non-stick" bagside af ​​plastrene.
Den midterste bagerste del af plastrene klæber faktisk ikke til din sensor, de klæber kun til din hud, det betyder, at du faktisk kan bytte og skifte dine plastre, så ofte du vil, uden at være bange for, at din sensor rives ud. Du kan dermed skifte farve på plasteret efter dit outfit eller humør.

Plastrene passer til:
- Dexcom G4
- Dexcom G5
- Dexom G6
- Miao Miao

Pakken indeholder 20 stk. plastre og du kan vælge imellem 9 forskellige farver. De er lavet af 96% bomuld og 4% spandex.

Plastrene fås også som et X-patch, der grundlæggende er et plaster med samme funktion, men formet med et X. De kommer i samme farvevalg som disse, samt en flerfarvet æske. Find X-Patch plastrene her.

Sådan påsætter du Not Just a Patch plasteret:


Se også sidste billede for guide, billede finder du oppe ved siden af produktbillederne
- Det er vigtig at du undgår at røre ved klæbemidlet( den side der klister) med fingrene. Hvis dette sker, er det med til at påvirke levetiden for plasteret.

1. Rengør og tør din hud (jo mindre hår jo bedre)
2. Pil den ene side papir af plasteret
3. Centrer "non-stick" området ovenpå din sensor
4. Forsigtig glat plasteret ud ovenpå din sensor
5. Fjern det resterende papir
6. Glat plasteret ud langs kanten

Se hvordan Caroline påsætter plasteret på sin Dexcom


Bemærk at videoen er på engelsk.


Vidste du, at Not Just a Patch er det eneste mærke, der ejes og drives af en person med diabetes, der bærer Libre-, Dexcom- og Medtronic-enheder? Not Just a Patch støtter diabetessagen og donerer en del af deres overskud til diabetesrelaterede velgørende organisationer.