Nix creme 5%, 30 g.

Varenummer:441642
275,95 kr.
På lager
Nix® creme er et håndkøbslægemiddel mod fnat. Cremen virker på den måde, at den smøres ind på kroppen og over natten effektivt dræber den mide, der forårsager fnat.
Virksomme stoffer: Permethrin

Sådan skal du anvende Nix® fnatcreme


Behandlingen begynder efter et bad, når huden er tør og afkølet. Fnatcremen gnides omhyggeligt ind i huden fra kæberanden og nedefter i et tyndt lag, især ved fingre, tæer, under arme, i navlen og ved kønsorganerne. En tube rækker til behandling af en voksen person. Cremen skal blive siddende i 8-12 timer, hvorefter den vaskes af med varmt vand og sæbe. Derefter tager man rent tøj på. Det brugte tøj og sengelinned vaskes. Behandlingen gennemføres bedst om aftenen med bad næste morgen.
Behandlingen bør gentages efter en uge.
Bemærk: Ved behandling af børn under 3 år skal også ansigt og hårbund behandles, dog undtaget partiet omkring øjne og mund.

Voksne og børn over 12 år: Op til 1 tube
Børn 6-12 år: Op til 1/2 tube.
Børn 2-5 år: Smør creme over hele kroppen, undtagen i hovedet.
Børn under 3 år: Smør creme over hele kroppen samt i ansigtet og hårbunden. Op til 1/4 tube.

Graviditet og amning: Kan anvendes
Mulige bivirkninger: Meget sjældent ses nældefeber
Samtidig anvendelse af andre lægemidler: Kan umiddelbart anvendes.

OBS: Alle medlemmer af en husstand bør undersøges og behandles samtidig. Bør ikke anvendes til børn under 2 år uden lægens anvisning.
Før brug bør du læse brugsvejledningen, som er i pakningen. Alternativt kan du finde den på indlægsseddel.dk. Er du i tvivl, kontakt egen læge.

Varen er tilføjet til kurven