New Feet lynlåsstøvle med OrthoStretch til dame

Varenummer:60565
Før 1.550,00 kr.
930,00 kr.
Spar620,00 kr.
Tilbuddet gælder så længe lager haves.
På lager
Ofte købt sammen med:
Se mere
(+ 159,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Se mere
(+ 99,95 kr.)
Se mere
(+ 84,95 kr.)
Damestøvle med lynlås i begge sider. Støvlen er lavet i sort kalveskind med Orthostretch®, som tilpasser sig dine fødder. Støvlen er en bred model med plads til dine fødder og kombineret med den stræk-evne får du en fantastisk komfort.

Støvlen tilpasser sig dine fødder


Vores fødder er forskellige og derfor skal dit fodtøj kunne tilpasses netop dine fødder. Denne damestøvle er med Orthostretch®, som strækker sig, så skoen tilpasser sig netop din fod. Dette giver en helt fantastisk komfort.
Orthostretch®-funktionen er især god for dig, som har knyster, hammertæer, gigt eller diabetes og for dig med hævede fødder, som går med støttestrømper, da Orthostretch® er elastisk i alle retninger.

Udtagelig og stødabsorberende indersål


I denne støvler ligger der en udtagelig 6 mm PROTEKTOR® indersål, som beskytter dine fødder mod belastningsskader. Det materiale, der bruges til stødabsorbering, er det originale PPT®, som New Feet har eksklusiv ret til at bruge. PPT har i mange år været det mest eftertragtede materiale til støddæmpning i den ortopædiske verden. Materialet har de bedste specifikationer på elasticitet og levetid og har sammen med OnSteam® lining helt suveræne egenskaber på fugtighedstransport.

Ydersålen er med anti-skrid felter, så støvlen føles mere stabil og har et godt vejgreb.
Læste (10): M.

New Feets varenummer: 202-37-210

Varen er tilføjet til kurven