Nalox, mod neglesvamp, 10 ml.

Varenummer:51697
319,00 kr.
På lager

Nalox er en opløsning til behandling direkte på neglen af skadede og misfarvede negle forårsaget af f.eks. neglesvamp, psoriasis eller ydre skader. Nalox giver en mere jævn overflade og binder fugt i neglen. Fremtidige svampe- og bakterieangreb forebygges ved, at neglens mikromiljø ændres, og neglens overflade styrkes. Nalox forbedrer neglens udseende, ofte med et synligt resultat efter 2-4 uger. Nalox kræver ingen diagnose fra en læge.


Sådan anvendes Nalox


Med Nalox behandles du nemt og problemfrit, uden at skulle file neglene. Nalox påføres én gang om dagen på den misfarvede/skadede negl. For at give Nalox tid til at virke, er det en god ide at gøre behandlingen til rutine, når du går i seng.


Sådan gør du:  1. Hold silikonespidsen mod neglen, og tryk forsigtigt på tuben

  2. Påfør et tyndt lag på hele neglens overflade, også under neglekanten.

  3. Lad det tørre i nogle minutter.


Behandlingstiden afhænger af sværhedsgraden og omfanget af misfarvningen/skaden. Det er normalt nødvendigt med mindst 3-6 måneders behandling for at opnå en væsentlig forbedring, men synlige resultater kan ses allerede efter 2-4 uger. For at få det bedste resultat fortsættes behandlingen, til en normal negl er vokset frem


Hvad indeholder Nalox?


Nalox er en patenteret formulering bestående af propylenglykol, carbamid og mælkesyre. Nalox indeholder ikke konserveringsmidler eller parfume. Alle indholdsstoffer er fuldstændigt biologisk nedbrydelige.

Varen er tilføjet til kurven