Myabetic Cherise Diabetes håndtaske

Varenummer:18206
749,00 kr.
På lager
Myabetic Cherise håndtasken er en smuk cross-body taske. Den gør det nemt for dig hurtigt at danne dig et overblik over dit diabetesudstyr, når du er ude af huset samtidig med at den vil sætte prikken over i'et på dit outfit. Denne enkle, smukke taske vil pryde enhver kvindes skulder og ligner en ganske almindelig stilfuld taske, men når man åbner den gemmer den på overskuelighed og masser af plads.

Taskens indretning:
Myabetic Cherise er indrettet med hele 4 rum, hvoraf de 3 kan lukkes med lynlås,så du er sikker på at dine ting forbliver sikkert i tasken.

Det midterste rum er designet, så du har plads til at organisere dit diabetesudstyr. Der er praktiske elastikholdere til dine insulinpenne og fingerprikker og i den ene side af rummet er der en lomme, hvor der er plads til dit blodsukkerapparat. Denne passer til alle blodsukkerapparater på markedet. I den anden side af rummet er der en mesh-lomme til f.eks. lancetter og ved siden af denne sidder en aftagelig affaldspose til f.eks. teststrimler. Denne er fastgjort med velcro, så den kan nemt tages ud, tømmes og sættes ind igen.

Der er yderligere 2 rum, hvor du har plads til nøgler, briller, pung, telefon osv.
På bagsiden af tasken er der et fjerde rum til f.eks. din telefon, papirer eller lignende.

Justerbar skulderstrop:
Skulderstroppen kan justeres i længden, så du har valgmuligheden mellem at bruge tasken som skuldertaske, cross-body taske eller som håndtaske. Skulderstroppen kan også nemt tages af.

Tasken måler:
24 x 20,5 x 7,5 (HxBxT)

Tasken er lavet af vegansk læder og fås i 3 forskellige farver - sort, grå og brun.

Hvis du gerne vil sætte lidt kulør på indersiden af tasken, kan du købe de udtagelige affaldsposer til teststrimler i forskellige farver her