Mundvisir

Varenummer:500011
20,00 kr.
På lager

Beskyttelse mod dråber fra nys og hoste


Dette praktiske og behagelige mundvisir kan beskytte mod dråber fra f.eks. nys og hoste. Visiret kan f.eks. anvendes når du handler i dagligvarebutikker eller tager offentlig transport. Mundvisiret er transparent med elastikker til ørerne og med et hvidt plastikstel, der hviler på hagen.

En fordel hvor mundaflæsning er en nødvendighed


Mundvisiret dækker din mund og dit næseområde, men ikke direkte ansigtet, hvilket kan have sine fordele ved situationer, hvor det er vigtigt at vise sit ansigt, fx. ved kommunikation med personer, som er høre-eller synshæmmede, hvor der er behov for mundaflæsning. Ved brug af mundvisir er munden synlig og et visir vil ikke i samme grad dæmpe lyden.

Oplever du at blive generet af varme eller anden form for irritation ved brug af almindelige mundbind, kan et mundvisir være et godt alternativ for dig. Mundvisiret anbefales, hvis du ikke kan bære mundbind. Det kan f.eks. være ved eksem i ansigtet, allergi eller andre tilstande som gør, at et mundbind ikke kan slutte tæt om ansigtet.

Det er vigtigt, at du foretager håndhygiejne før og efter påtagning og ikke rører ved visiret under brug.

Bemærk, mundvisirer er ikke personlige værnemidler og er ikke CE-mærkede som værnemidler. Mundvisirer lever op til definitionen i bekendtgørelsen om brug af mundbind m.v. på offentlige steder og må dermed bruges som beskyttelse mod coronavirus i det offentlige rum.

Varen er tilføjet til kurven