Locobase Protect 100g.

Varenummer:225179
74,95 kr.
På lager
Locobase Protect Fedtcreme er en specialcreme med 70% fedt, der er velegnet til tør og sart hud.

Hele familiens specialcreme til tør og sensitiv hud


Fedtcremen virker reparerende og genopbyggende på tør hud. Huden får ro til at genopbygge barrierefunktionen ved at Locobase Protect Fedtcreme nedsætter fordampningen.
Cremen indeholder ikke parfume, parabener, konserveringsmidler eller farvestoffer. Den er deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

Locobase Protect Fedtcreme bevarer hudens naturlige evne til at reparere barrieren, så den genvinder sin naturlige fugtighed og bliver blød og smidig igen.

Ved tør eller meget tør hud bør man anvende en creme med mindst 60% fedt. Locobase Protect Fedtcreme er en vandbaseret creme med 70% fedt, hvilket øger hudens elasticitet og fugtighed.

Locobase Protect Fedtcreme er udviklet specielt til tør hud og kan bruges af både børn og voksne til:
 • Tør og meget tør hud (inkl. store hudområder)

 • Irriteret og/eller sensitiv hud

 • Komplementær hudpleje ved atopisk eksem

 • Som en beskyttende specialcreme når din hud er dehydreret og udsættes for mere slid en normalt, f.eks. hvis du vasker hænder ofte eller arbejder i et koldt og fugtigt miljø


 • Sådan anvender du Locobase Protect Fedtcreme


  Både børn og voksne kan anvende Locobase Protect Fedtcreme på hele kroppen inklusiv hænder, fødder og til ansigtet. Påsmør creme flere gange om dagen efter behov.
  Fedtcremen er velegnet som kuldecreme og til barnepleje.

  Et lille tip fra Locobase:
  Når det er koldt udenfor  er det især en god ide at påføre Locobase Fedtcreme.  Når du ved, at du snart skal udenfor i kulden, så påfører du cremen på udsatte hudområder ca. 10 minutter før - på den måde beskytter du din hud mod både dehydrering og frostskader.

  OBS!
  Cremen skal opbevares ved stuetemperatur.

  Fedtindhold: 70%.

  Varen er tilføjet til kurven