Kliniderm Foam Silikone Lite B 10 x 10 cm. 5 stk.

Varenummer:218076
492,95 kr.
På lager
Kliniderm Foam Silicone Lite Border er en tynd, let absorberende skumbandage med silikone på både skum og border. Det tynde silikonelag hæfter på tør hud men ikke hen over såret.

Bandagen måler 10 x 10 cm. og der er 5 stk. i æsken. Kliniderm Foam kan sidde på såret i op til 7 dage og kan anvendes under kompressionsforbindinger.

Kliniderm Foam Silicone Lite Border er sammensat af et silikonebelagt skumlag af væskeabsorberende polyurethan (til placering mod såret) samt en åndbar, lyserød vandtæt polyerethanfilm, som også virker som barriere mod bakterier og snavs.

Skumbandagen anvendes til behandling af akutte og kroniske moderat til stærkt væskende sår.
Kliniderm skumbandagen er velegnet til behandling af tryksår, diabetessår, hudafskrabninger, transplantations- og donorsteder, sår efter operation, traumesår og overfladiske brandsår og brandsår af partiel tykkelse.

Skumforbindingen er blød, komfortabel og stærkt absorberende. Den opretholder det ideelle fugtige sårmiljø, som fremmer helingsprocessen og modvirker fastklæbning til såroverfladen. Den meget hudvenlige selvklæbende forbinding giver en optimal fiksering.

Det tynde silikonelag hæfter på tør hud, men ikke over såret.
Produktet må ikke anvendes sammen med hypoclorid eller H2O2 (brintoverilte).

Varen er tilføjet til kurven