Juzo Easy Fit

Varenummer:60353
1.079,00 kr.
På lager
Bruger du kompressionsstrømper, men har svært ved at bukke dig ned eller har du nedsat bevægelighed? Så er Juzo Fit stativet løsningen til dig, så du nemt og hurtigt kan tage dine kompressionsstrømper af og på.

Juzo Easy Fit fås i 2 forskellige størrelser, M og XL. Du finder den rette størrelse til dig ved at måle det smalleste sted på anklen og hvis omkredsen er over 26 cm, så skal du vælge XL og hvis den er under 26 cm, så vælger du M.

Reducerer skader på dine kompressionsstrømper


Ved at bruge Juzo Easy Fit hiver du ikke i kompressionsstrømperne, som man ellers kan komme til, når man skal have strømperne af og på. Du reducerer dermed skader på strømperne og resultatet er, at strømperne holder længere.
Det anbefales at bruge Juzo handske, når du tager strømperne af og på, så du minimerer eventuelle skader på kompressionsstrømperne. Se handskerne her

Juzo Easy Fit gør det nemt at tage kompressionsstrømper på


Når du skal have din kompressionsstrømpe på, trækkes strømpen ned over stativet og derefter kan du nemt bare sætte foden ned i strømpen uden at skulle bukke dig for meget eller hive i strømpen. Når foden er placeret i strømpen, så hjælper Juzo Easy Fit dig også med at føre strømperne op af benene uden at skulle hive i strømperne for at få dem til at sidde godt på dine ben.

Samme fordele gælder, når du bruger Juzo Easy Fit til at tage strømperne af igen. Her sætter du benet ind i Juzo Easy Fit i samme position, som da du tog strømperne på. Du ruller derefter kanten af strømperne helt ned over skaftet, placerer silikone-halvmånen ind mod benet og du kan nu nemt trække din fod ud af Juzo Easy Fit igen.

Sådan bruger du Juzo Easy Fit


Sådan bruger du Juzo Easy Fit til kompressions-knæstrømper:


Sådan bruger du Juzo Easy Fit til kompressions-lårstrømper:

Varen er tilføjet til kurven