Haflinger Emil's Toffel

Varenummer:60556
549,00 kr.
På lager
Emil's Toffel er en unisex  tyk hjemmesko, som er lavet i 100% uld filt. Skoen har en indvendig formstøbt sål med god svangstøtte i kork.

Hjemmeskoen giver god støtte og varme. Hjemmeskoen er lavet i Nordisk design, hvor de naturlige materialer og håndlavede detaljer spiller en væsentlig rolle.

Overdelen er lavet af 100% naturlige materialer. Ydersålen er lavet i læder og fodsengen af kork-latex. Udvendig er det ruskind.

Da hjemmeskoen er lavet i rene naturmaterialer er den en god åndbar sko, men også en dejlig hyggesko, som måske må tages op i sofaen.

Haflinger er det første valg til krævende fødder og for alle, der elsker komfort.  I et par hjemmesko fra Haflinger vil du føle dig hjemme og dine fødder vil elske dig.

Historien bag Emil's Toffel
Tilbage i 40’erne kunne den daværende indehaver af Haflinger Emil Otto ikke få uld nok til produktion af hjemmetøfler. Han forhørte sig i lokalområdet om nogen havde gamle hullede sokker liggende. Dem samlede de ind på fabrikken og påsyede skind forneden, så kunne man igen holder fødderne varme.

Se alle produkter fra Haflinger