Haflinger Emil's Toffel

Varenummer:60556
549,00 kr.
På lager
Emil's Toffel er en unisex  tyk hjemmesko, som er lavet i 100% uld filt. Skoen har en indvendig formstøbt sål med god svangstøtte i kork.

Hjemmeskoen giver god støtte og varme. Hjemmeskoen er lavet i Nordisk design, hvor de naturlige materialer og håndlavede detaljer spiller en væsentlig rolle.

Overdelen er lavet af 100% naturlige materialer. Ydersålen er lavet i læder og fodsengen af kork-latex. Udvendig er det ruskind.

Da hjemmeskoen er lavet i rene naturmaterialer er den en god åndbar sko, men også en dejlig hyggesko, som måske må tages op i sofaen.

Haflinger er det første valg til krævende fødder og for alle, der elsker komfort.  I et par hjemmesko fra Haflinger vil du føle dig hjemme og dine fødder vil elske dig.

Historien bag Emil's Toffel
Tilbage i 40’erne kunne den daværende indehaver af Haflinger Emil Otto ikke få uld nok til produktion af hjemmetøfler. Han forhørte sig i lokalområdet om nogen havde gamle hullede sokker liggende. Dem samlede de ind på fabrikken og påsyede skind forneden, så kunne man igen holder fødderne varme.

Se alle produkter fra Haflinger

Varen er tilføjet til kurven