Haflinger Blizzard Skane hjemmesko

Varenummer:60610
599,00 kr.
På lager
Lækre hjemmesko i filt fra ren ny uld. Haflinger Skane er en dejlig varm hjemmesko, som både giver dig dejligt varme fødder, men også giver dig et godt miljø for dine fødder.

Haflinger Blizzard Skane er åndbare


Haflinger Blizzard Skane hjemmeskoene er lavet af filt fra uld og er ikke bare dejligt varme, men også åndbare. De kan derfor bruges i lang tid ad gangen uden at give dig problemer med svedige fødder. Den overskydende varme og fugt ledes hurtigt væk fra fødderne og ud af skoene.

God støtte til fødderne


Den formstøbte sål giver god svangstøtte og den udtagelige indersål gør det muligt for dig at udskifte denne, hvis du har din egen indersål, som du vil bruge. En god og stabil hjemmesko.

Hjemmeskoene kan bruges både indendørs og udendørs


Disse hjemmesko adskiller sig fra andre ved, at de har en  glidefast og vandafvisende ydersål. Dette gør hjemmeskoene velegnede til både indendørs og udendørs brug f.eks. til en tur ud i haven. Ydersålerne er meget robuste og lavet af naturligt gummi og den glidefaste profil gør skoene mere stabile både udenfor og indenfor på f.eks. et klinkegulv. Hjemmeskoene har en kant af ruskind rundt om hele skoen i bunden, hvilket gør dem ekstra slidstærke.

Da uld er selvrensende kan skoene børstes, hvis der kommer snavs på og på denne måde kan langt det meste snavs fjernes nemt fra hjemmeskoene igen.

Haflinger Blizzard Skane fås i str. 36-46 og er en god hjemmesko til både mænd og kvinder.

Se alle produkter fra Haflinger

Varen er tilføjet til kurven